Demet Evgar aşka geldi eşinin doğum gününü bu sözlerle kutladı

Demet Evgar, işletmeci Levent Babataş ile sade bir nikah töreniyle dünya evine girmişti. Demet Evgar, 18 Ağustos tarihinde kızı Mavi'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde ekranlardan uzak bebeğiyle ilgilenen 42 yaşındaki Evgar, sosyal medya hesa

Magazin - 2 yıl önce

Demet Evgar, işletmeci Levent Babataş ile sade bir nikah töreniyle dünya evine girmişti. Demet Evgar, 18 Ağustos tarihinde kızı Mavi'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde ekranlardan uzak bebeğiyle ilgilenen 42 yaşındaki Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla eşi Levent Babataş'ın doğum gününü kutladı.Abone ol

Altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz mart ayında nikâh masasına oturan ve hamile olduğu öğrenilen Demet Evgar, 18 Ağustos tarihinde kızı Mavi'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen 42 yaşındaki Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla eşi Levent Babataş'ın doğum gününü kutladı.

Oyuncu Demet Evgar, geçen Mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikâh masasına oturmuştu. Ardından ünlü oyuncunun hamile olduğu ortaya çıkmıştı. 

Anadolu usulü baby shower

Günümüzde nerdeyse moda haline gelen baby shower yapmak yerine Anadolu geleneği olan 'anneliğe geçiş kutlaması' yapan Evgar, bu anları; "Analığı, yaratımı; Mavi ile kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun" notuyla paylaşmıştı.

Demet Evgar, birkaç hafta sonra da kına gecesi düzenlemişti. Kutlamada konsepte uygun kıyafetler giyen oyuncu, yakın arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşamıştı. Eline kına yaktıran Evgar'ın karnı burnunda göbek atması sosyal medyada gündem olmuştu. 

''İkinci kez evleniyoruz''

Ardından mart ayında nikah masasına oturduğu Levent Babataş ile Emirgan'daki evinde tekrar bir düğün organize eden Evgar, "İkinci kez evleniyoruz, yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz" demişti.

Kızlarının adını Mavi koydular

Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin Mavi adını verdikleri bebekleri 18 Ağustos tarihinde dünyaya gelmişti. Özel bir hastanede gerçekleşen doğuma doktor, ebe ve doğum psikoloğundan oluşan "Keşkesiz Doğum" adını verdikleri ekip eşlik etmişti. Doğum sonrası Demet Evgar ve Mavi bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmişti. Evgar, ekranlardan uzak minik kızıyla ilgilenmeyi tercih ediyor. 

Eşinin doğum gününü kutladı

Şimdilerde anneliğin keyfini çıkaran Demet Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla eşi Levent Babataş'ın doğum gününü romantik sözlerle kutladı. Eşiyle çekilen karelerini yayınlayan ünlü oyuncu, paylaşımına; "Seninle hayal kurmaya ve onları tek tek gerçekleştirmeye bayılıyorum. akım arkadaşım, dünya kız çocukları gününde doğan canım sevgilim. İyi ki doğdun" notunu düştü.

42 yaşındaki Evgar'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi. Sevenleri "İyi ki varsınız nice hayalleriniz birlikte gerçekleşsin", "Her şey gönlünüzce olsun" gibi yorumlarla çifti tebrik etti. 

Haftanın Öne Çıkanları

Almanya'da vatandaşlara emlak vergisi beyannamesi şoku

2022-10-10 14:08 - Dünya

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı canlı izle | FB AEK UEFA Avrupa Ligi EXXEN yayını seyret

2022-10-06 21:38 - Spor

Türk Kargu Peru'da ‘baron’ peşinde

2022-10-10 22:33 - Dünya

Pınar Altuğ o yorumu görünce çılgına döndü! Takipçisine verdiği cevap olay oldu!

2022-10-10 11:21 - Magazin

EXXEN canlı maç izle! EXXEN HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! EXXEN spor canlı izle!

2022-10-11 17:33 - Spor

Avrupa kendini batırdı: Büyük borç yüzünden birbirlerine girdiler

2022-10-12 11:58 - Ekonomi

Mansur Yavaş'tan su indirimine veto

2022-10-08 00:09 - Gündem

Elazığ’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

2022-10-09 10:09 - Gündem

Kayınvalide gelini gölgede bıraktı! Sibel Can oğlunun düğününde döktürdü

2022-10-10 10:45 - Magazin

Yalı Çapkını yaptı yapacağını Ferit ve Seyhan'ın cilveleşmesi seyirciyi kazandı

2022-10-10 12:09 - Gündem

İlgili Haberler

Mehmet Ali Erbil'den, Kerem Bursin'e sert sözler: Oyunculuk yaptığını mı sanıyor?

23:18 - Magazin

PARMAK İZLERİNDEN VE HİKAYELERDEN İLHAM ALAN KİTAP RAFLARDA

16:51 - Magazin

Uğur Taşdemir hayatını kaybetti

16:08 - Magazin

Rafet El Roman, sahnede karpuz kesip tadına baktı

07:23 - Magazin

Gökbel’de festival coşkusu

07:22 - Magazin

Günün Manşetleri

Vatandaşa domuz eti yediren firmadan pes dedirten savunma!

23:42 - Gündem

Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said, yüzde 90,69 oyla yeniden seçildi

22:22 - Dünya

Çin Devlet Başkanı 12 yıl sonra Türkiye'ye geliyor

20:52 - Dünya

'İzmir Körfezi Acil ve Kısa Vadeli Eylem Planı' madde madde ilan edildi

19:33 - Gündem

Fahrettin Altun: Tarihin utanç sayfalarında yerini alan bu soykırımı lanetliyoruz

17:58 - Gündem