Ertuğrul Doğan'dan Beşiktaş ve Şenol Güneş açıklaması! "Bir hikayesi yok..."

Tüm Spor - Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçı hakkında "Şenol hoca açısından bir hikayesi olduğunu düşünmüyorum. Orada bir şampiyonluk yaşadı profesyonel olarak" dedi.

Spor - 6 gün önce

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın gündemini Tivibuspor'da katıldığı yayında değerlendirdi.Doğan, Abdullah Avcı'nın ayrılığı, Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevine gelmesi ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'le yapılan görüşmelere ve yeniden takımın başına geçmesiyle ilgili Ertuğrul Doğan, "Şenol hocamız bizim efsanemiz. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan oyuncuların başında geliyor. Şenol hoca o oyunculardan biri. Şehir Şenol hocayı güzel karşıladı. İnsanların yaklaşımı güzeldi. Anlaşma noktasına gelince, aramızda uzun süren bir görüşme olmadı. Her hangi bir şart olmadan gelmek istediğini söyledi ve el sıkıştık." açıklamasında bulundu.

Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'nın ayrılığıyla ilgili, "Kupa maçında başlayan şanssızlık sonrasındaki maçlara bu yansıdı. Ortaya konan futboldan memnun olmadığı her toplantıda söyledi. Seyircinin de baskısı vardı. Bu baskının kendisini etkilediğini söyledi. Avrupa maçlarındaki şanssızlıklar, futbolda bunlar var. Kendisi de bu süreci sürdürmenin takıma zarar vereceğini söyledi. Güzel bir şekilde yollarımızı ayırdık." değerledirmesinde bulundu.

Şenol Güneş'in ekibinde Şota Arveladze'yi görmek istediğini ancak anlaşma olmadığını belirten Ertuğrul Doğan, "Şenol hoca ekibinde Şota Arveladze'yi görmek istedi ama olmadı. Başka isimlerle görüşmeler yapılıyor, oldukça açıklanır." dedi.

"BU SÖYLEMİN GEREKLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Beşiktaş maçı ve siyah-beyazlı takımın asbaşkanı Mete Vardar'ın açıklamalarıyla ilgili Ertuğrul Doğan, "Şenol hoca açısından bir hikayesi olduğunu düşünmüyorum. Orada bir şampiyonluk yaşadı profesyonel olarak. İlk maçın kimle olduğu önemli değil. Centilmence, hak edenin kazandığı bir karşılaşma olsun. Beşiktaş bizim dost kulübümüz. Çok değerli bir başkanı var. Kendisiyle de Mete Vardar'ın açıklamalarını konuştum. Bu söylemin gerekli olmadığını düşünüyorum. Böyle olunca ister istemez bir cevap geliyor. Bizim kimseyle işimiz yok. Durup dururken bir polemik yaşamıyoruz. Bizim hiçbir kulüple sorunumuz yok. Beşiktaş bizim dost camiamız. Onları en güzel şekilde ağırlayacağız. Centilmence ve sakatlığın olmadığı bir maç olsun." ifadelerini kullandı.

Transferlerle ilgili Ertuğrul Doğan, "Önemli genç oyuncuları kadromuza kattığımızı ve bu isimler iyi gelirler elde edeceğimizi düşünüyorum. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde bizden talep olduğunda bunları yerine getireceğiz. Hocamız daha Lundstram'la karşılaşmadı. Sakatlığı vardı ve dün Trabzon'a geldi. Daha tanışmadılar. Sayın Avcı'nın oyun planına göre alınan oyuncular. Farklı bir sistem ve oyuncular istenebilir. Hocamızdan bir talep gelmedi. Oyuncuları da milli takımlardan dolayı göremedi. Orban görüştüğümüz bir oyuncu. Fikir alınan bir oyuncu. Hocamızın bir talebi olursa hızlı bir şekilde yerine getirmek için çalışırız. Henüz bir dönüş olmadı hocamızdan. Kulübüyle oyuncu için temasımız oldu. Oyuncudan yana bir sorun yaşamyız." açıklamasında bulundu.

PAUL ONUACHU YANITI

Paul Onuachu'nun transferi için Southampton'ın geri adım atmadığını belirten Ertuğrul Doğan, "Onuachu geçtiğimiz sezon bizde kiralık olarak oynayan bir oyuncuydu. Kulübünün ısrarla 15 milyon euro civarında bir talebi var Bonuslarla birlikte 8 milyon euroluk teklif ettik. Trabzonspor şu anda bir futbolcuya 15 milyon euro veremez. Bir oyuncu 20-22 yaşındadır, hocamızın talebidir o zaman düşünülür. Ancak 30 yaşındaki bir oyuncuya Trabzonspor böyle bir teklif yapamaz. Son 2-3 gün. Durum ortada. Bekleyip göreceğiz." dedi.

YABANCI SINIRI

Yabancı sınırıyla ilgili değişiklik talebinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmediğini aktaran Ertuğrul Doğan, "Bizimle birlikte Beşiktaş ve Galatasaray'ın da talebi oldu. Sadece bu üçünün de değil birçok kulüp böyle bir şey talep etti. Federasyonumuz uygun görmediği için değişiklik söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

#ESHAHABER.COM.TR
Haftanın Öne Çıkanları

Son dakika: İstanbul Valiliği kararı duyurdu! Okullara saat düzenlemesi...

2024-09-05 13:12 - Eğitim

Teğmenlerin korsan yemini skandalında ilk istifa iddiası: Bölük komutanı...

2024-09-08 17:02 - Gündem

MSB az önce son dakika duyurdu! Çok sayıda terörist öldürüldü...

2024-09-09 10:22 - Gündem

Başsavcılıktan hemşire Tuğba Koç açıklaması

2024-09-06 19:58 - Gündem

PFDK ceza yağdırdı! Galatasaray, Trabzonspor...

2024-09-05 23:13 - Spor

Başkan Erdoğan imzaladı! 16 kişinin mal varlıkları donduruldu

2024-09-07 01:22 - Ekonomi

Düzce’de zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

2024-09-09 00:07 - Gündem

Nuri Alço'dan Ahu Tuğba açıklaması! 'Cenaze bir haftadan önce gelmez'

2024-09-04 23:12 - Gündem

Muğla'da kanlı kavga: Çok sayıda yaralı var

2024-09-07 22:32 - Gündem

Narin Güran'ın ablasıyla ilgili kan donduran iddia

2024-09-09 07:03 - Gündem

İlgili Haberler

Altay Bayındır'dan Erik ten Hag'a mesaj!

18:23 - Spor

Emrecan Uzunhan'ı darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

18:13 - Spor

Şevval İlayda Tarhan ile Yusuf Dikeç, Ankara'da gençlerle buluştu

17:58 - Spor

Bülent Uygun: Bizim için handikap!

17:47 - Spor

Galatasaray, Nelsson için harekete geçiyor!

17:02 - Spor

Günün Manşetleri

Şevval İlayda Tarhan ile Yusuf Dikeç, Ankara'da gençlerle buluştu

17:58 - Spor

MSB'den Denizaltı Filosu Komutanlığına özel klip

17:53 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamu Başdenetçisi Malkoç'u kabul etti

17:33 - Gündem

Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi

16:58 - Gündem

Bakan Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ı kabul etti

16:33 - Politika