İsrail'den siber terör saldırısı! Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımı dolayısıyla düzenlenen programda konuştu. Başkan Erdoğan, İsrail'in siber saldırısıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gündem - 3 saat önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında, Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımı dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.Erdoğan, "Güçlü devletin şartı güvenliktir. Vatan topraklarının her karışında asayiş sağlanmalı. Lübnan'a karşı düzenlenen siber saldırılarla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük. Yaptığımız yatırımların kıymeti böylece anlaşılmış oldu. Türkiye'nin huzurundan en ufak taviz vermeyiz" dedi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;İçişleri Bakanlığımızın kıymetli mensupları, sevgili polislerimiz, sevgili jandarmalarımız, kıymetli misafirler, hayırseverler, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

Sizlerin vasıtasıyla, İstanbul'la birlikte ülkemizin dört bir yanında gece gündüz çalışan tüm emniyet güçlerimize selamlarımı gönderiyorum. Sözlerimin hemen başında Emniyet ve Jandarma Teşkilatımız bünyesinde görev yaparken hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim şehitlerimizin ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin.TEKNİK VE TEKNOLOJİ KAPASİTEMİZİ DE KULLANMAMIZ ŞART

Bugün Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza 7 bin 204 aracı kazandırıyoruz. Ömrü dolan araçlarımızı yeniliyoruz. Bu araçların 5 bin 1 tanesini emniyet, 2 bin 203 adedini ise jandarmamız kullanacak. BU araçlar asayiş, terör ve uyuşturucu faaliyetlerinde kullanacaklardır. Yeni araçlarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Sadece personel sayısı ile güvenliği sağlayamayız. Teknik donanım ve teknolojik kapasitemizi de kullanmamız şart.

Devletin asli vazifesi vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Huzur ve güven olmazsa devlet de huzur da demokrasi de olmaz. Biz yakın tarihimizde güvenlik noktasında yaşanan sıkıntıların acılarını çok çekmiş bir ülkeyiz. 70'lerde ülkemizin nasıl kaosa sürüklendiğini gayet net hatırlıyoruz. Pırıl pırıl evlatlarımızı 90'larda kaybettik. Ekonomik olarak da çok ciddi kaybımız oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Jandarma Genel Komutanlığımızın envanterinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlayan taşıtlarımızı artık yeniliyoruz.HER GÜN ÜST DÜZEY BİR TERÖRİSTİ İMHA EDİYORUZTerör örgütlerine sınırlarımız içinde ve dışında nefes alacakları hiçbir alan bırakmadık. Burada sadece şu rakamı vermek isterim. 2024 içerisinde PKK'sından FETÖ'süne, DHKP-C'sinden DEAŞ'ına eli kanlı canilere karşı 35 bin 500 operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda 825 terörist etkisiz hale getirildi. 70 terör eylemi engellendi. Hemen her gün üst düzey bir teröristin imha haberini alıyoruz. Bu operasyonların neredeyse tamamını kendi silahlarımızla yerli ve milli teknolojimizle gerçekleştiriyoruz.Milletimizin huzurunu kaçıran, kamu düzenini bozan herkes, devletimizin kadife eldiveni içindeki çelikten yumruğuyla karşı karşıya olacaktır.Türkiye'nin bugün ulaştığı seviyede sizin emeğinizin büyük rolü bulunuyor. Aşılmaz denilen dağlarda Gabar'da, Cudi'de, Bestler-Dereler bölgesinde mağaralara girdiniz ve oraları teröristlerden temizlediniz. Allah ayağınıza taş değdirmesin, sizler bizim gururumuzsunuz. Siz bu milletin bağrından çıkmış öz ve öz evlatlarısınız.LÜBNAN'A SİBER TERÖR SALDIRISILübnan'a yönelik siber terör saldırısıyla bunun ne kadar önemli olduğunu gördük. Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Silah lobileri, kaos lobileri, mazlumların gözyaşından beslenen kan tüccarları, bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız oluyorlar.NİFAK SOKMALARINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZPolisimiz, jandarmamız ile milletimizin arasına nifak sokmak isteyenlere bugüne kadar fırsat vermedik, bundan sonra da asla izin vermeyeceğizAyrıntılar geliyor

#ESHAHABER.COM.TR
Haftanın Öne Çıkanları

Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu

2024-09-18 20:58 - Dünya

Kütahya OBM'de Orköy destekleri devam ediyor

2024-09-14 18:33 - Ekonomi

Eyüpsultan'da bir dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı!

2024-09-14 18:07 - Gündem

Bakan Yumaklı’dan G20 Zirvesi'nde tarım vurgusu!

2024-09-14 15:48 - Ekonomi

Osimhen görücüye çıktı! Galatasaray Rizespor'a gol oldu yağdı

2024-09-14 22:07 - Spor

Beşiktaş'ta mutlu son! Sözleşmesi feshedildi

2024-09-13 20:38 - Spor

TMO'nun 2024 dönemi çeltik alım fiyatları belli oldu

2024-09-13 17:07 - Ekonomi

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ'cü sınırda yakalandı

2024-09-14 15:23 - Gündem

Türkiye'den TB2 SİHA satın alacaklar

2024-09-14 16:13 - Ekonomi

Almanya ekonomide yıl sonuna kadar toparlanma beklemiyor

2024-09-13 15:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Fındık işçilerini taşıyan minibüs 10 metreden uçtu: 14 yaralı

17:22 - Gündem

TBMM Başkanı Kurtulmuş, El-Hamamy’yi kabul etti

17:18 - Gündem

Jandarma astsubay KPSS taban puanı 2024! Astsubay KPSS Ön Lisans puanı kaç?

16:57 - Gündem

Komşuların 'pekmez' kavgasında kan aktı: 3 ölü!

16:43 - Gündem

Adıyaman'da tarihi eser kaçakçılığına 4 gözaltı

16:37 - Gündem

Günün Manşetleri

İsrail'den siber terör saldırısı! Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması

15:08 - Gündem

Vietnam ve Kuzey Kore savunma alanında güçlerini birleştiriyor

15:02 - Dünya

Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Altay BM'de Gazze'nin sesi oldu

14:52 - Gündem

Konya Büyükşehir Şehit Ve Gazi Yakınlarını Düzenli Ziyaret Ederek Gönüllere Giriyor

13:57 - Gündem

Formula 1'de sıradaki durak Singapur

12:52 - Spor