Gündem

15 Temmuz Derneği'nden 6'lı masaya tepki: FETÖ'cülerin mağdur gösterilmesini kınıyoru

15 Temmuz Derneği, 6'lı masanın ortak mutabakat metninde FETÖ üyelerine yeşil ışık yakıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

15 Temmuz Derneği'nden 6'lı masaya tepki: FETÖ'cülerin mağdur gösterilmesini kınıyoru
01-02-2023 18:12
Google News

15 Temmuz Derneği, 6'lı masanın ortak mutabakat metninde FETÖ üyelerine yeşil ışık yakıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Dernekten yapılan açıklama şöyle:

15 Temmuz Derneği olarak FETÖ’yle mücadele konusunda taviz verilmesini ve örgüt üyelerinin yeniden devletin içine yerleştirilmesini kabul etmiyoruz. Son olarak 6’lı masanın yayınladığı mutabakat metninde yer alan ifadelerin FETÖ üyelerine yeşil ışık yakılması anlamına geldiğini görüyoruz.

15 Temmuz gecesi verilen destansı mücadelenin, 252 şehidin ve 2 bin 734 gazinin hiçe sayılarak hiçbir şey olmamış gibi yapılmasını, KHK’lar ile ihraç edilen örgüt üyelerinin “mağdur” gibi gösterilmesini kınıyoruz.

15 Temmuz Derneği olarak 1 Şubat 2023 Salı günü saat:17.00’da şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve Dernek yönetimimizle Şehitler Makamı’nda buluşarak konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacağız. Siz değerli basın mensuplarını da bu buluşmaya bekliyoruz.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ