Gündem

30 Ağustos toplu taşıma bedava mı, ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Marmaray bedava mı

30 Ağustos Zafer Bayramına az bir zaman kaldı Kazanılan büyük zaferin yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl coşkuyla kutlanacak. Resmi tatil olmasından dolayı İETT otobüsleri, metro, füniküler, Şehir Hatları Vapurları, Tramvay, Marmaray, Başkentray, İzban ve İsta

30 Ağustos toplu taşıma bedava mı, ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Marmaray bedava mı
09-08-2024 11:33
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınar’da Atatürk’ün önderliğinde zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde 30 Ağustos günü resmi ve ulusal bayramdir. Peki, 30 Ağustos toplu taşıma bedava mı, ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Marmaray bedava mı?

30 AĞUSTOS TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI, ÜCRETSİZ Mİ?

30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı’nda İETT otobüsleri, metro, füniküler, Şehir Hatları Vapurları, Tramvay, Marmaray, Başkentray, İzban ve İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olarak vatandaşa 1 gün süre boyunca hizmet verecek.

30 AĞUSTOS RESMİ TATİL Mİ?

30 Ağustos resmi tatil günleri arasında bulunuyor. Başkomutanlık Meydan Muharebesi adı ile de bilinen Büyük Taarruz'un başarı ile sonuçlanmasının ardından ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eden 30 Ağustos ülke genelinde törenlerle ve etkinliklerle her yıl kutlanır.

30 AĞUSTOS 2024 HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

2024 yılında 30 Ağustos Cuma gününe denk geliyor. O gün resmi  tatil olduğundan dolayı kamu kurum ve kuruluşlar kapalı olacak.

30 AĞUSTOS AVM AÇIK MI, SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda AVM’ler açıktır. O gün AVM çalışma saatleri değişkenlik gösterebiliyor. Çoğu AVM saat 10.00’da açılıp saat 22.00’da kapanacaktır.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ