Gündem

50'de 1'i kadar bütçesi var! AK Partili belediyeden ABB'ye deprem yardımı dersi

Deprem sahasına yardımda AK Partili belediyeler ile CHP'li belediyeler arasındaki şişman ayırt ortaya çıktı. Sincan Belediye Başkanı Ercan, ABB'nin 50'de 1'i kadar maddi durumlarının bulunmasına karşın az daha ABB kadar yardım yaptıklarını söyledi.

50'de 1'i kadar bütçesi var! AK Partili belediyeden ABB'ye deprem yardımı dersi
12-08-2023 20:02
Google News

  Haber7-ÖZEL

6 Şubat depremlerinin peşi sıra depremden etkilenen 11 ilin ayağa kaldırılması düşüncesince Türk halkıyla beraberce amme kurumları da seferber oldu. Depremde iri hasar gören illerimize meydana getirilen yardımlarda AK Parti belediyeciliği ile CHP belediyeciliği arasındaki iri fark, bütçe ve yardım oranlarıyla gine kendisini gösterdi. 

Haber7 stüdyosunda muhabirimiz Müge Çakmak'ın sorularını yanıtlayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bugüne dek Sincan'a icra ettiği hizmetleri ve deprem branşında ahi memleket anons edilen Adıyaman'a meydana getirilen yardımları rakamlarla açıkladı. Ercan'ın verdiği rakamlarda CHP belediyeciliği ile AK Parti belediyeciliğinin farkı gine ortaya çıktı. Başkan Ercan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 50'de 1'i kadar bütçesi bulunan Sincan Belediyesi'nin deprem alanına 150 milyon lira yardım yaptığını, dev bütçeli ABB'nin ise deprem alanına yalnızca 500 milyon lira kadar yardım yaptığını söyledi.

İşte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız…

“BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN ÖNCE DE GENÇLERLE FARKLI İLİŞKİM VARDI”

Sayın Ercan, toplumsal medyada sizi sonsuz gençlerle görüyoruz. çıkmaz şenlikleri , gastro akademi, yankı kom ve acemi yüzme havuzu ve spor tesisi projeleri yaşama geçirdiğiniz. Özelliklede gençleri merkeze ortalık projeleriniz uyanıklık çekiyor. Peki hastalık ilkin gençler?

Gençler bizim rastgele şeyimiz. En iri kaynağımız insanoğlu kaynağımız gençlerimiz, çocuklarımız. Benim  elan öncesinde belediye reisi yapılmaksızın öncede gençlerle değişik borda bordaya ilişkim vardı. Parti kademelerinde çalıştığım zamanlarda ki ego mahalle başkanlığından başlamış bulunan borda bordaya siyasal geçmişim var. Daha sonraları kaymakamlık yönetiminde elan sonraları sedir üyeliğinde vs. kaymakamlık reis yardımcılığı vs. Bu evrelerde rastgele daim gençlerle beraberce olmayı sevmişimdir. Gençlik kollarıyla beraberce cereyan kılmak onlara ağabeylik yapmak. Onların elan elleme yetişmesine katkıda bulunmak. Onların öz güvenlerinin elan da artması. Çözemedikleri problemlerinde borda bordaya ağa yerine bana gelmeleri vs bunlar benim rastgele devir aşırı bahtiyar etmiştir.

 Belediye Başkanı olunca da yayımcı belediye değişik borda bordaya kurum. Manevra kabiliyeti, çabuk cereyan ika becerisi bulunan zat bütçesi ve değişmeyen ortalık mekanizmaları bulunan muhtar borda bordaya kurum. Belediye başkanı aşırı mühim bir şeydir belediyenin politikalarında, stratejilerin belirlenmesinde adeta belediye reisi o politikaların, stratejilerin rengini, alternatifini anlaşılan eder. Sizin yaklaşımınız rastgele ne ise belediyecilik anlayışı da o halde şekillenir. Ben demin yayımcı evvel belediye reisi olduğum devir biçimci arkadaşları evvel bütçeyi yaparken demin yayımcı kökleşik borda bordaya bütçe taksimatı vardı. Fen işlerine bu kadar otopark bahçelere bu kadar mertlik işlerine şu kadar şeklinde borda bordaya bütçe ayarlanır. Dedim ki borda bordaya dakika ihvan bundan hakeza böyle kökleşik borda bordaya bütçe anlayışı yapmayacağız. Ben dedim yaya kaldırımı kere eyvallah rutini bozmadan, belediyecilik misyon standardını arttırarak bitmeme kere açmak de önemli. Ama spora, sanata, kültüre, tahsile ağırbaşlı nukut ayıracağız. 



Böyle borda bordaya bizar oldular belediye diyince kökleşik belediyecilik anlayışında yol, kaldırım, temizlik, park, bostan gerçekleştirmek budur yani. Ben dedim ki bulunmayan borda bordaya dakika kardeşim icabında kaldırımı 6 ay bekletirsin deprem kabil su taşkını kabil facia kabil pandemi kabil vs. hesaplar tutmaya bilir. Beklediğin gelir-gider kalemleri oluşmaya bilir. Ekonomik türbülanslar yaşanabilir. Dünyanın dengesi bozulur, harpler olur, pandemi az daha dünyayı ast yukarı eden salgınlar kabil vs. Bu tip dehşet hallerde bütçe borda bordaya öngörüdür. Bütçe 1 sene içerisinde ne kadar dirimlik geleceğinin ve senin ne kadar harcayacağının ön görüsüdür. Ama bu öngörü dehşet hallerde tutmaya bilir. O devir kaldırımı 3 ay sonraları yapabilirsiniz. Bunlar bekleyebilir lakin füru ve çoluk çocuk beklemez. 

Nesli ıskaladığınız var esasen Türkiye’nin geleceğini ıskalamış kalırsınız demektir. Türkiye’yi iri yarınlara taşıyacak gençleri ıskalıyorsunuz demektir. Buna katiyen içiş el vermez. Dolayısıyla tığ buralara ağırbaşlı bütçeler ayıracağız lakin tığ yalnızca vilayetler bankası üstünden mevrut şu kadar mülk ahacık yararsız vergisinden bu kadar mülk o da olmaz. Bir belediye başkanlığı cumhurbaşkanımız güvenip sözlü yapmışsa, vatandaşımız da ağırbaşlı borda bordaya oldukça seni seçmişse, seni rastgele borda bordaya kişiden değişik borda bordaya yere koymuyor demektir. Yani o devir ne yapacaksın? Sen rutin dirimlik kalemlerinden bu geliyor, bu kadar olmaz. Sen değişik itibar kaynakları üretebileceksin ki extra Hizmetler yapabilirsin. Hem rutini yapabilirsin. Hem bunun haricinde da spor salonları, halı sahalar, hars ve zanaat merkezleri, gastro akademiler, sayısal inkılap akademisi, okçuluk sayısız. E bunları ahacık değişik itibar kaynakları oluşturarak yapman lazım. Dolayısıyla ego gençlerin eğitimine ego borda bordaya de yalnızca bilimsel niteliği bulunan boyutta düşünmüyorum akademide aşırı dayanak veriyoruz gençlere.. 

“KÜTÜPHANE SAYISINI 2’DEN 12’YE ÇIKARDIK”

Tercih çağında de gençlerin yanındaydınız ve #önceöğrenci hashtag’i ile nice icraat yaptınız? Nedir bu çalışmalarınızın detayları..

Müge Hanım sınava hazılanıyor gençlerimiz tabii. Üniversite imtihanı da hayatlarının en ehemmiyetli dönüm noktalarından borda bordaya tanesi. Ve orada kazanacağınız title neyse. Bir ömür boyu sizin isminizin başlangıcında arazi takanak borda bordaya şan kazanıyorsunuz bulgu itibariyle. Mesleğiniz oluyor. Tüm hayatınız olmakta aslında.. Ve demin gençlerin hazırlanmasını bizim kitabevi şehri yerine anlıyoruz. Hamdolsun. İki kıta bulunan kitabevi sayısı bugün on iki. On dü kıta ve rastgele birinde de yüzlerce gencin Konforlu ve kelimesiz ortamlarda çalışacağı düzentileme salonlarımız var. Ücretsiz ikramlarımız var. Çok elleme borda bordaya halde hazırlanıyorlar. Bu da başarıya doğrudan yansıyor yani. Böyle rastgele sene kalan borda bordaya darülfünun ve ölçülü sonuç sınavlarla alakalı muvaffakiyet elbette uyanıklık çekiyor. Ne yapıyoruz? Onun haricinde da etütler yapıyoruz. Çocuklara araştırma görevlisi edinmek için. Eksik oldukları derslerde sonraları sayısal terbiye modülü yaptırıyorum ego rastgele sene ve gençlere parasız dağıtıyorum. Bunun içerisinde beniz binlerce soru, doyumsuz özellik anlatımı, aktif ders anlatımı vs. sınava girmeden ilkin ruhsal gerilim yönetimi, cümbüş yönetimiyle alakalı seminerler yapıyoruz. 

Fakat dedim ki ego bunları yapıyoruz lakin borda bordaya de tercihi akla yatkın yapmalarını, anca uzmanlar eşliğinde yalnızca Türkiye derecesi değil, almış bulunduğu benek veya sınırlaması değil, bunun indinde ayrımsız sürede ferdî eğilimi, mesleksel yatkınlığını da ölçsek, ona uyarınca yeğleme yapsa, elan bahtiyar bulunduğu işleri, meslekleri yeğleme edebilmesini realizasyon etsek değişik bahtiyar borda bordaya yaşama yelkenli açmasını sağlayabiliriz gençlere. Dolayısıyla hakeza borda bordaya yoldan çıktık.

Bu kapsamda  Rümeysa Hanım milletvekilimiz. O da elbette bu işlerin içerisinde gençleri aşırı elleme nabzını markajcı kendisi evvel seçildiğinde Türkiye'nin en körpe milletvekiliydi. Onunla beraberce baş yorduk ve elleme borda bordaya izlence çıkardık ortaya. İşte mentorlar, rehberlik, uzmanları, ruh bilimsel danışmanlar eşliğinde. Binden borda bordaya tomar orada müracaat yapmış oldu ve bu hizmetten faydalandı. Küçük gruplar şeklinde bu mentorlar ve uzmanlar kösemenlik uzmanları alakalı gençlerle şahsiyet analizinden tutun ahacık manzume zanaat yönünü ölçen analizler yaparak ayrışık akla yatkın yönlendirmelerle vs akla yatkın borda bordaya yeğleme yapmalarını sağladılar. Temin ettiler. Bu arada Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Aile Bakanımız, Spor Bakanımız ve Adalet Bakanımız katıldı. Gençlerde bilgelik paylaşımı, deneyim paylaşımında, zat üniversitelerine ilgilendiren hikayelerinden bahsettiler.  Gençler elbette aşırı candan izleme ettiler. Beklediğimizin üstünde borda bordaya ortaklık ve beklediğimizin üstünde borda bordaya yankısı oldu. Ben de aşırı ongun oldum elbette ki. evvel mektepli dedik. Çünkü bizim anne mottomuz da ‘Önce insanoğlu ilkin Sincan’ mottomuz. Tabii burada da öğrenciye formatladığımız devir ilkin öğrenci.

BİRBİRİNDEN ÖZEL PROJELER YAPILDI

 Sizin başkanlığınızdan ilkin ve sonraları yapsak Sincan'da neler değişti? Ne az daha değişimler oldu? 

 Aslında hakeza geriye dönerek baktığımız devir ahacık aşırı şeyin değiştiğini, aşırı şükür görüp belirleme kılmak bizi bahtiyar ediyor. Çünkü hakeza siyasal arkadaşlara oturduğunuz devir ahacık geriye çevrik iptidai senenin aşırı ak pak geçmediğini elbette ahacık pandemilerle, ahacık mali saldırılarla, sellerle, ahacık en sonuç depremle falan sabık borda bordaya proses elbette ki. Bu kazançlı öngörüleri, mali öngörüleri ağırbaşlı seviyede elbette değiştirdi.   Dolayısıyla giderlerini aşırı artmasını ve  ihtimal sabite yaklaşan halde kalmasını getiren borda bordaya süreçten ötürü sert misyon yapılmasa da aşırı borda bordaya tomar ahacık hakeza borcunu artırmamak kaydıyla aşırı borda bordaya nesne yapmanın da bu sürede gerekmediğinden falan bahsedenler olur.

 Ben yeterli karşısındayım bu fikrin. Ben şunun yeterli da aksine şurası savunuyorum. Zor sürede meydana getirilen iş aşırı kıymetli. Yani hafif sürede paranın bereketli bulunduğu devir hacısı hocası rastgele şeyi yapabilir. Ama çetince sürede borda bordaya şeyler gerçekleştirmek aşırı kıymetlidir. Ve söylediğim az daha sizi de bunun düşüncesince seçiyorlar zaten. Yani sen. mühim bulunan zoru nazik süreçlerde akla yatkın kararlar alabilmen, zat itibar kaynağını, değişik itibar kaynaklarını oluşturabilmen, bunlardan elde ettiğin gelirle de amme hizmetini arttırarak bitmeme ettirmen geçişsiz ki yurttaş ona uyarınca benek alınır. Dolayısıyla tığ hamdolsun bu açıdan itibar deposu tekvin etmek dair ve bu finanslardan elde ettiğimiz kısaca rutin gelirler haricinde bu değişik itibar kaynaklarından elde ettiğimiz gelirlerle söz gelişi Sinan Şamil Sam spor salonu yaptık Avrupa standartlarında, rastgele muhtelif arsıulusal müsabakaların yapılabileceği, dü bin iptidai beniz peyrev kapasiteli borda bordaya spor salonu Bakan Bey o zamanki Bakanımız gördüğünde kısaca bu fakat nezaret ölçeğinde yapılabilecek borda bordaya envestisman diye takdirlerini iletmişti. Sonrasında Fatih alanımızda üç bin metrekare boğunuk mağaza içerme eden ki bunun ayrıcalığı kolonsuz borda bordaya sahanın olması. Yani üç dönüm borda bordaya mağaza düşünün. Hiçbir halde sütun yok. Görüş açısı emniyetsiz hakeza rastgele iri toplantıların, yemekli toplantıların fuarların falan yapılabildiği görkemli borda bordaya ortalık oldu. Yanında borda bordaya hars ve zanaat merkezi yaptık. Sincan'ın aşırı değişik yerlerinde otuz yedi değişik branşta tığ uğraşı manzume vs.  kursları veriyoruz. Ama on paralık hakeza borda bordaya özek üssü olsun istedik. Burada borda bordaya iri borda bordaya kompleksle adeta dolup dolup taşıyor. 

Hanımından gencine, çocuğuna, çocuk kütüphanesinden borda bordaya kısmına on paralık ulus kıraathanesine, yukarıda hakeza rastgele muhtelif hakeza el işinin uğraşı ve mesleksel iktisap kurslarının İngilizcesinden robotik kodlamaya kadar. On altı bin metrekare hakeza borda bordaya yapıyı hatim hamdolsun kader oldu. Sonrasında üç kıta yüzme havuzunu geçtiğimiz günlerde hizmete açtık. Müthiş nazarıitibar görüyor elbette ki. Çok sayıda evvel gencelme merkezi, Sinan Şamil Sam haricinde da spor salonları başkaca yaptık. Çok sayıda evvel gencelme merkezi yaptık. İşte kadınlara ve güngörmüşlere saf lokallerimizi yaptık, konaklarımızı yaptık, karye konaklarımızı yaptık. Şu anda da elbette de bunları taçlandıran üç iri projemiz bayılmak az daha Bunlardan borda bordaya tanesi dü beniz sekiz dönümlük ulus bahçesi. Bu bizim girişimlerimizle TOKİ marifetiyle meydana getirilen kısaca finanssız tığ karşılamıyoruz. TOKİ karşılıyor. Ama elbette bizim girişimlerimizle oldu. Önümüzdeki ay o hizmete giriyor. İki beniz sekiz dönüm. Çok iri borda bordaya ulus bahçesinden bahsediyorum. Elli dönümlük limonluk parkımızın doğrudan üstünde şehre bilge borda bordaya konumda birlik borda bordaya ezgi zevkiyle beraberce ahacık zipline, dev salıncağından ahacık spor Yürüyüş sahalarına kadar nice fonksiyonu içeren borda bordaya ulus bahçesinden bahsediyorum. Onun dışındaki başka ikisi ağız ağıza bizim finansımızda yaptığımız aşırı iri projeler. Bir tanesi üç beniz bin metrekare büyüklüğünde gine Yenikent ve Sincan ortada Ovaçayı dediğimiz mevkide üç beniz metrekare borda bordaya endüstrisi yapıyoruz. Yani bu bu irilik borda bordaya de ora bataklıktı elan o bataklığı ıslahat kılmak ve dü kilometre süresince öz süresince yaslanma duvarı gerçekleştirmek on paralık başına aşırı iri borda bordaya maliyettir. Yani bırakın üstüne borda bordaya nesne yapmayı rekreasyon endüstrisi yapmayı. Biz borda bordaya de bu bataklıktan kuruduktan sonraları yeterli tersi oraya borda bordaya belirmek bahçesine çeviriyoruz. Üç beniz dönümlük birlik borda bordaya proje. 

Yani ego yalnızca Sincan'a değil aşırı iri borda bordaya bedel katacağını düşündüğüm Büyükşehir Belediyesi ölçeğinde yapılabilecek borda bordaya projeden bahsediyorum. İnşallah teşrinievvel sonuna kadar onu da bitiriyoruz. Ve borda bordaya de Sincan'ın merkezinde kırk dü dönüm üstüne yaptığımız on paralık kıvrık çağdaş borda bordaya bariz AVM yetmiş dokuz dükkanından oluşan borda bordaya Modern AVM. Ortasında otuz borda bordaya bin metrekare borda bordaya ortalık çatışma altında sekiz beniz araçlık borda bordaya otoparkıyla görkemli borda bordaya çekicilik merkezi doğuyor. Bu söylediğim üç projede birkaç ay içerisinde tamam olacak planlar inşallah.

“SİNCAN İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM”

 Yerel intihabat ortamında başlama verildi. Siz de dip borda bordaya ezgi içerisindesiniz. Peki Sincan düşüncesince hedefleriniz ve çalışmalarınız nelerdir? 

Sincan düşüncesince ara vermek bulunmayan yola devam. Cumhurbaşkanımızın tabir etmiş bulunduğu aşırı elleme borda bordaya anlam var. Gönül belediyeciliği kavramı. Bu deminden bahsettiğimiz projeler, üste dünyanın en iri belediyeciliğiniz fark ortaya koysanız insanlarla borda bordaya uhuvvet hukuku oluşturamazsanız, kişilerin gönlüne dokunamazsanız, ayrımsız seviyede borda bordaya alışveriş tutturamazsanız, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, torunuyla rastgele kesimiyle yapmış olduğunuz Çok da borda bordaya kıymeti kalmıyor. Dolayısıyla tığ altı beniz bin zihayat var Sincan'da. Altı beniz bin insanımıza on paralık hiçbir dokunmaya bitmeme edeceğiz. Onları dinlemeye, onların talebini dikkate almaya ve sorunları çözmeye himmet edeceğiz. Bir yandan da Sincan'ın vizyonunu tekvin etmek üzere, Sincan'a vizyonel planlar kazandırmak, Sincan'a bellik kıymeti aşırı elan yükseklere boşaltmak düşüncesince rastgele muhtelif çabayı sarfiyat edeceğiz elbette ki. 

DEPREM BÖLGESİNE DEV YARDIM

Biliyorsunuz ki tığ bu sene 6 Şubat'ta asrın felaketini yaşadık. On borda bordaya ilimiz deprem bölgesi. nice dirilik kaybı oldu, yaralılarımız oldu. Peki Sincan Belediyesi yerine deprem alanına müteveccih ne az daha çalışmalarınız oldu? 

Evet Müge Hanım bu da aşırı ehemmiyetli borda bordaya konu. Biz elbette Sincan'ız. Biz katiyen ve kata çetince durumdakilere lakayıt kalamayız. Sincan’ın hakeza borda bordaya karakteri bulunur ve evvel günden itibaren oluşturduğumuz buhran merkezinde belediye olanakları ve bunun ötesinde yurttaşlarımızdan sayımsız mevrut yardımları küme edip, onların geçmiş misyon ulaşımını sağlayacak borda bordaya düzenek kurduk. Sonra etraflı bölgelere, etraflı deprem illerine, uran ekibinden, ahacık aşevine kadar ahacık kontrol istirdat timinden vesairesine etraflı şehirlerimizi seferber olduk. Daha sonraları izleme eden günlerde Adıyaman'da yoğunlaştık. Adıyaman'da merkezde dü beniz iptidai kıta Kahta’yı da engelleme ettiğimiz devir üç beniz konteynırlık site kurduk. 

Altyapısıyla ve konteynerlerin iç tefrişatıyla beraberce altmış dükkanlık çarşı yaptık. Günde yedi sekiz bin insana dört ay süresince aşevimizde aşındırmak verdik Adıyaman'da poliklinik yaptık keyif hizmeti veren. Bunun indinde yüzlerce arkadaşımızla beraberce oradaydık. Oranın altyapısından temizliğine kadar nice işe katkımız beli elbette ki. Ve bundan ötürü da Adıyaman'la aşırı değişik borda bordaya uhuvvet ilişkimiz gelişti. Çok derinliğine müddet kaldım. Yine de gelecek günlerde esasen gideceğim. Hatta sabık hafta borda bordaya duyurumuz beli Müge Hanım. Üniversite sınavında başarıya giren evvel ona girene beniz bin, yüze girene yetmiş iptidai bin, evvel bine girene otuz bin ve evvel on bine girene de onar bin liralık rütbe açıklaması yaptık Sincan'da eğleşme edenlere. Bir dakika dedim Buna Adıyaman'ı da katıyoruz. Adıyaman'da da ayrımsız halde evvel ona, evvel yüze, evvel bine, evvel on bine giren öğrencilere Adıyaman'daki öğrencilere de rütbe vereceğiz. Onun açıklamasını yaptık. Adıyaman'da dehşetli borda bordaya art dönüşler. Yani onlara verdiğimiz maddesel rütbe falan değil yani. Onları düşünüyor olmanız, onların indinde olduğunu, onların hissettirmeniz, onlar düşüncesince en iri ödül, en iri mükafat. Zaten o deprem süresince orada kaldığım müddet süresince şurası tabir ettiler. Başkan Allah razı olsun. 

Ben sabık Mansur Bey'den iptidai beniz milyon ulama yaptık diye duyar duymaz tığ dedim ki ya tığ beniz elli milyon yaptık. Ben hani ölçemiyordum ne kadar acaba? Neye denktaş geliyor diye. Biz ellide biri bütçemiz var bizim büyükşehirde lakin üçte biri kısaca ego ellide on yedi büküm değişik tomar beklerdim kısaca onların yapacağı şeyi. Hani ego dedim ki o devir o tığ iri şehirlerle mukayese edilecek borda bordaya nesne yapmışız kısaca aşırı şükür. O açıdan da vicdanımız rahat. Dolayısıyla hakeza borda bordaya nesne gelişti. Adıyaman'la ahi memleket de olduk bu arada. Sincan düşüncesince düşündüğümüz nice şeyi Adıyaman düşüncesince de düşünücü durumdayız. Bu vesileyle de  Adıyaman'daki kardeşlerimize de selamlarımı iletiyorum. 

"MANSUR YAVAŞ ANKARA İÇİN AK PARTİ'SİZ GEÇEN 4,5 YIL DEMEK"

İlçenizde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki çalışmalarda arıza olmakta mu? ve Mansur Yavaş'ın performansını ne buluyorsunuz?  

 Ben elbette kısaca Mansur Yavaş'ın performansını Ankara'nın AK Parti'siz sabık kaybolma dört buçuk sene yerine değerlendiriyorum. Ama tığ inşallah 2024'te gine büyükşehiri aldığımızda bu aradaki iptidai senenin eksiğini de hızlıca tamamlayıp önümüzdeki süreçte de Ankara'ya uygun zevahir projeleriyle Ankara'daki hemşerilerimizin avlu konforunu yükseltecek rastgele muhtelif fonksiyonları içerme eden ilkin ulaşımla alakalı rekreasyon alanlarıyla alakalı en elleme mahal altı treni güzergahlarının oluşturulmasıyla alakalı dönüşümle alakalı ağırbaşlı o kaybolan yılları da fikren aşırı elan çabuk resmiyet büküm edeceğimizi düşünüyorum inşallah. 

Peki Ankara halkı Mansur Yavaş üstüne ne düşünüyor?

Müge Hanım onu 2024'teki seçimde göreceğiz. Şu anda elbette hacısı hocası karnesini yurttaş önüne koyacak. Yani intihap tarihi geldi değil mi? 2024 Mart'ında onu o devir göreceğiz.

 

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ