Gündem

8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen terör operasyonunda 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!
04-08-2024 14:32
04-08-2024 14:49
Google News

EshaHaber Gündem Haberler

SON DAKİKA HABERİ: Kahraman Türk Ordusu, yurt içi ve yurt dışı operasyonları ile terör örgütüne göz açtırmamaya devam ediyor. 

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın açıklaması şu şekilde;

"Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!"

Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4… pic.twitter.com/G3yrOk0MjL

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 4, 2024eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ