Gündem

9 kişinin öldüğü feci kazanın ardından kahreden detay! Meğer 1 ay sonra...

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 27 kişinin yaralandığı feci otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları cenazeleri almak üzere Ankara'ya geldi.

9 kişinin öldüğü feci kazanın ardından kahreden detay! Meğer 1 ay sonra...
09-08-2024 18:18
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Polatlı’daki katliam gibi kazanın ardından kahreden bir detay çıktı...

Meydana gelen kaza sonucunda otobüs adeta ikiye ayrılmış, 9 vatandaş hayatını kaybederken 27 kişi ise yaralanmıştı.

9 kişinin öldüğü feci kazada yolcu otobüsünün son görüntüleri kamerada! Çarpıcı detay...9 kişinin öldüğü feci kazada yolcu otobüsünün son görüntüleri kamerada! Çarpıcı detay...

Ankara'da katliam gibi kaza! Görgü tanıkları o anları anlattıAnkara'da katliam gibi kaza! Görgü tanıkları o anları anlattı

Polatlı'da korkunç kaza: Otobüs ikiye ayrıldı, çok sayıda ölü ve yaralı varPolatlı'da korkunç kaza: Otobüs ikiye ayrıldı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Kazada hayatını kaybeden yakınlarının ölüm haberini alan vatandaşlar, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Merkezi’nin önüne geldi.

AĞIT YAKTILAR

Bazı vatandaşlar, aldıkları haber dolayısıyla merkezin önünde fenalık geçirdi, baygınlık yaşadı. Göz yaşlarına boğulan kadınlar ise ağıt yaktı.

"BİR AY SONRA DÜĞÜNLERİ VARDI"

Kazada ablası Fevzile Baydar’ı ve yeğeni Şuna Yaşar’ı kaybeden İsmail Bayram, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, vefat haberini internet üzerinden aldıklarını belirtti. Ablasının kızı Yaşar ile beraber öldüğünü ve geride bir kızı ile bir oğlunu bıraktığını ifade eden Baydar, “Kızı nişanlıydı bir ay sonra düğünleri vardı. Damatta perişan haberi alır almaz yolda geliyor” dedi.

YAKINLARININ ÖLÜMÜNE KAZA ESNASINDA ŞAHİT OLDU

Yengesi ve dayısının kızını kaybeden bir vatandaş ise açıklamasında, “Ben kendim olay esnasında oradaydım. Otobüsün arkasında arabamla seyahat ederken denk geldim. Ağrı arabası olduğu için bekledim yolda. Sonra vefat haberini duydum. Acı hepimizin acısı. Türkiye’nin acısı” ifadelerini kullandı.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ