Gündem

ABD'deki skandal 3 gerçeği açığa çıkardı: Filistinli gazeteci isyan ederek açıkladı!

Netanyahu’nun, İsrail ordusunun 'neredeyse hiç sivil öldürmediğini' ilişkin açıklamalarına isyan eden Filistinli Gazeteci Moin Naim, katliamı alkışlayacak insanların olmasının dünya için utanç verici olduğunu söyleyerek isyan etti.

ABD'deki skandal 3 gerçeği açığa çıkardı: Filistinli gazeteci isyan ederek açıkladı!
25-07-2024 17:32
25-07-2024 17:34
Google News

Haber7 - ÖZEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Washington’a giderek ABD Kongresi’nde bir konuşma yaptı. Soykırımcı Netanyahu, konuşması için Kongre’ye girmesinin ardından büyük bir coşkuyla karşılanırken, uzun süre ayakta alkışlandı.

Katil Netanyahu’nun girişindeki alkış tam 3 dakika 40 saniye sürdü. İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Kongresi’nde ayakta alkışlanırken, İsrail'in Gazze'deki katliamı devam ediyordu.

Soykırım uygulayan Netanyahu'nun Gazze politikasına tepkilerini ortaya koymak üzere toplanan binlerce kişi Washington'da protesto gösterisi düzenledi.

Netanyahu’nun alkışlandığı görüntülere ilişkin konuşan gazeteciler sert tepki gösterdi. 

Netanyahu’nun, İsrail ordusunun Refah'ta "neredeyse hiç sivil öldürmediğini" ilişkin açıklamalarına isyan eden Filistinli Gazeteci Moin Naim, böylesine bir katliamı alkışlayacak insanların olmasının dünya için utanç verici olduğunu söyleyerek isyan etti. Haber7’ye konuşan Gazeteci Serdar Arseven ve Gazeteci Yazar M. Mustafa Uzun da dün izlenen görüntülerin ‘insanlık için 'utanç kaynağı’ olduğunu vurguladılar.  

FİLİSTİNLİ GAZETECİ İSYAN ETTİ

ABD kongresinde yaşanılanları ‘sirk oyunu’ olarak nitelendiren Filistinli Gazeteci Moin Naim, yaşanılan katliamın boyutunun Filistin harici insanlık adına ‘utanç verici’ görüntüler olduğunu belirtti. Filistinli Gazeteci Moin Naim, “Bu dünyada bu kadar katliamı alkışlayabilecek insan olduğunu görmek Filistin olduğu için değil insan olduğu için utandırır” dedi.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ