Spor

Abdullah Avcı: Kulübede silahın dışında her şey patladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Emniyet sahaya giren insanları kontrol etmiyor mu? Bir sürü şey yedik kafamıza." dedi.

Abdullah Avcı: Kulübede silahın dışında her şey patladı
11-05-2022 00:41
Google News

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kayserispor'a 4-2 yenilerek turnuvaya veda ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Böyle bir şiddetli baskı bekliyorduk"

"Böyle bir şiddetli baskı bekliyorduk. İlk devrenin başında 6-7 tane top kaybı yaptık."

"Penaltı pozisyonunu net göremedim bir şey diyemem"

"Bizim gibi bir takımın oyunun son döneminde 2 gol yememeli. Penaltı pozisyonunu net göremedim bir şey diyemem."

"Biz bu ülkenin şampiyonuyuz"

"Biz bu ülkenin şampiyonuyuz. Geçen hafta Hatay'da bize saygı gösterdiler. Emniyet sahaya giren insanları kontrol etmiyor mu? Çakmak, su... Bir sürü şey yedik kafamıza."

"Ben oyunun içinde kalmak istiyorum"

"Ben oyunun içinde kalmak istiyorum. Bugün gerçekten çok üzüldüm yaşananlara. Kayserispor'a finalde başarılar dilerim."

“Kulübede silahın dışında her şey patladı”

“Biz bu ülkenin takımıyız. Bu senenin Anadolu’daki Türk futbolunda önemli işler yapmış takımız ve şampiyon takımıyız. En azından bir hoş geldin denilebilirdi. Şampiyon takımı Avrupa’da örnek gösteriyoruz ya. Gelen takımı şampiyon oldu diye alkışlıyorlar. Bunu da bekledik ama olmadı. Kulübede silahın dışında her şey patladı. Ben bu oyun adına üzülüyorum. Sonuçlar alınabilir, kupa alınabilir. Lig alınabilir veya kaybedilebilir. Biz bu yaraları bu şekilde açmamamız lazım. Diğerlerine bu şekilde örnek olmamamız lazım. Ben bu oyunun içerisinde kalmayan oyuna saygı gösterme, kazananı alkışlamaya devam edeceğim. Bu şekilde yaptığımız sürece bunun hiçbir zaman karşılığı olmayacak. Hep üzülerek, başkalarını örnek göstererek bunu anlatacağız.”