Spor

Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ı yalanladı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2022 yılı 1. Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ı yalanladı!
05-03-2022 15:23
Google News

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2022 yılı 1. Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda konuştu.

Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde sezon öncesi 1.5 ay kimse benimle görüşmedi açıklamalarını hatırlatan Çebi, "Biz, Sergen Hoca'yla 1,5 ay içinde defalarca konuştuk. Emre Kocadağ'ı gönderdim. "Hocam şöyle söylüyor, biz böyle söyledik" dediniz mi bana, dediniz. Yalan değil, bunlar doğru! 1,5 ay hocayla görüşmemişiz biz. Böyle bir şey olabilir mi, o bizim kıymetlimiz!" dedi.

"ALTINI BEN OYMADIM"

"Sergen Yalçın bizim kıymetlimiz. Onun da yıpranmasına izin vermem, kulübe ileride tekrar geri dönecek. Sergen Hocamızın altını ben oymadım. Asla yapmadım. Kim şampiyon olmak istemez ? Böyle bir şey olabilir mi ? Sergen Yalçın, müzemizdeki son 3 kupayı getiren hocamız."

"Sergen Yalçın'ın istediği transferlerin birçoğunu yaptık. Hocamız da memnundu. 2 kez Beşiktaş'ı düşündüğü için bırakmak istediğini söyledi. İki kez önledim artık üçüncü de kabul etmek istedim."

Sergen hocamızın altını oymuşuz. Ben oymadım, söyleyeyim. Hocasının altını oymak isteyen başkan, ödemeleri yapmaz. Bu yalanları bırakacaklar. Bu muhabbetleri neden yaptıklarını da biliyorum. Seçim geldi, seçim.

"ŞU ANA KADAR ÇOK SORUN ÇÖZDÜK"

"Ben geldiğimde borcumuz 3.3 milyardı. Şu anda 4.5 değil 3.9 milyar TL arkadaşlar. Gelirimiz 600-700 milyon, sadece faiz giderimiz 600-700 milyon. Biz şu ana kadar çok fazla sorun çözdük."

"Tüzüğümüzü yenilemek lazım. Bu tüzük bize hitap etmiyor. Sağlıklı olması için bir çalıştay ya da bir askı süresi tüzüğe koyalım. Tüzükte bundan sonra değişiklik olacaksa askında kalsın."

"Ersin ve Rıdvan'ın performansları ortada. Genç çocuklarımıza talipler de var. Önder Karaveli'ye sahip çıkacağım. Sergen Yalçın bizim kıymetlimiz. Onun da yıpranmasına izin vermem, kulübe ileride tekrar geri dönecek."

"ÖNDER KARAVELİ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

"Sergen Hocamızla yola çıktık, Önder Karaveli ile devam ediyoruz. Camia sabır göstermiyor ama ben sahip çıkacağım. Madem mazbata bende, madem bana yetki verdiniz, hesabını ben size veririm"

"Hocamızı her maç sonrası yerin dibine vurmaya çalışan, Beşiktaş'ın ekmeğini yemiş arkadaşlar var. Meslekleri icabı eleştirmek zorundalar ama biraz da motive etmeyi becerseniz ne olur?"

"HAKEMLER GEREKENİ YAPIYOR"

"Hakemler konusunda gerekeni yapıyoruz. Gidiyoruz, bağırıyoruz, çağırıyoruz, konuşuyoruz, anlatıyoruz, dosya sunuyoruz. Cinayet işleyemem, kusura bakmayın. Görevimi yapıyorum"

"Beni kaale almıyorlarsa kale alacak bir başkan bulursunuz. Sürekli hakem hakem hakem, tamam! Algı yaratılması beni rahatsız ediyor. Başarısız olabilirim, o tartışılabilir. Ancak gereğini yapıyorum."