Politika

AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu'ndan 'Atatürkçülük' çıkışı

AK Parti Ankara milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu, ''Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsun arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap' dedi.

AK Parti adayı Hulki Cevizoğlu'ndan 'Atatürkçülük' çıkışı
02-05-2023 17:47
Google News

AK Parti Ankara Milletvekili adayı sosyolog ve gazeteci Hulki Cevizoğlu, 14 mayıs seçimlerine ilişkin Sabah TV'ye konuştu, gündemdeki konuları değerlendirdi.

AK Parti'ye geçtiği için Atatürkçülüğünü sorgulayan CHP'lilere tepki gösteren Cevizoğlu, "Benimle Atatürk'ü tartışmaya gelsinler dedim. Kılıçdaroğlu benimle tartışamaz. Sakarya savaşının nerede yapıldığını bilmiyor Atatürk'ün koltuğunda oturduğu halde." dedi.

DOLMABAHÇE ÖNÜNDE TARİHİ FOTOĞRAF 

Cevizoğlu, "Eylemsiz hiçbir düşünce olamaz. Fikirler de böyle. Uzun zamandır söylediğimi bu cümleyle formüle ettim" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

''Memlekete ve millete hizmet yolunda eylemsel Atatürkçülüğü en iyi uygulan parti AK Parti'dir diyorum. Bugün Atatürkçülüğü eylemsel olarak en iyi uygulayan parti AK Parti diyorum, zıplıyorlar. Niye zıplıyorsunuz arkadaş? Sen de yap. Daha iyisini yap. TCG Anadolu'yu diyoruz ki TCG Anadolu Dolmabahçe önüne geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan el sallıyor. O fotoğraf tarihi fotoğraf. Yüzlerce yıllık tarihi değerde fotoğraf. Şimdi orada milli gururumuz olan bir gemiyi selamlıyoruz. Yani deniyor ya 14 Mayıs vatanseverlerle vatan sevmeyenler arasında olacaktır diye. O fotoğraf da onun işareti."


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ