Politika

AK Parti adayı Prof. Dr. Hukukçu Yüksel uyardı: Hukuk cinayeti olur!

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay'ın konuğu oldu. Yüksel muhalefetin terör örgütü üyelerinin hapisten çıkarma vaadine ilişkin, 'hukuk cinayeti olur' dedi.

AK Parti adayı Prof. Dr. Hukukçu Yüksel uyardı: Hukuk cinayeti olur!
27-04-2023 18:08
Google News

14 Mayıs seçimlerine iki haftalık bir süre kalmışken partiler ve adayları da çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti milletvekili adayı Cüneyt Yüksel Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay'ın konuğu olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ ANKETLERDE NE DURUMDA?

Prof. Dr. Cüneyt Yüksel anketler konusunda, "Siyasette anketler önemli. Ama en büyük anket her zaman saha olmuştur. Bizim için en büyük anketler sandıklardır.  Sahada olan bir siyasetçi olarak şunu ifade etmek istiyorum; biz aday listeleri açıklandıktan sonra, sokak sokak, cadde cadde, ev ev geziyoruz.  Dün de Bahçelievler Çamlık çarşamba pazarındaydım. En büyük ankette aslında oradaydı. Pazara girdiğimizde oradaki halkın bizlere teveccühü görmeye ve anlatmaya değer bir teveccüh idi.  Sahada AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na ve sayın Cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir teveccüh var.  14 Mayıs tarihinde de sandıklardan da çok güzel sonuçlar çıkacak." dedi.