Politika

AK Parti'den soykırımcı Netanyahu’ya: Sonun Hitler gibi olacak!

Terör devleti İsrail'in soykırımcı Başbakanı Netanyahu'ya bir 'Hitler' göndermesi daha geldi.

AK Parti'den soykırımcı Netanyahu’ya: Sonun Hitler gibi olacak!
15-08-2024 14:42
15-08-2024 15:29
Google News

HABER7

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun cezalandırılması gerektiğini ifade etti. Yenişehirlioğlu, geçmişteki soykırımcı liderlerin akıbetlerinden örnekler vererek, Hitler ve Milosevic’in sonlarının bilinmesine atıfta bulundu. Netanyahu’nun da benzer bir sonla karşılaşacağına dair inancını dile getirdi.

Yenişehirlioğlu, Türkiye’nin bu süreçte Filistin’in yanında yer aldığını ve uluslararası platformlarda Netanyahu’nun yargılanmasını savunduklarını belirtti. Yenişehirlioğlu, uluslararası hukukun Netanyahu’nun hesap vermesini sağlaması için verdikleri mücadelenin önemini vurguladı.

NETANYAHU'NUN SONU HİTLER GİBİ OLACAK

TV24 yayınında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu şu sözleri sarf etti:

“Dünya tam manasıyla harekete geçmiyor. Bir avuç vicdanlı insanın harekete geçmesi neticesi konkonktürel olarka hadiseler değişiyor.

Hitler’in akıbetini biliyoruz. Milosevic’in akıbetini biliyoruz. Vicdanını kaybetmiş soykırımcıların sonlarının ne olduğunu biliyoruz. Netanyahu’nun da sonunun ne olduğunu göreceğiz hep birlikte.

Netanyahu cezalandırılacak. Buna olan inancımızı konuyoruz. Bu doğrultuda büytün uluslararası platformlarda, siyasi ve hukuki zeminlerde bunun savunuculuğunu ve bayraktarlığını yapıyoruz. Davaya müdahil olmamızın ana sebebi de bu. Biz bu mücadelede Filistin’in yanında yer alıyoruz ve biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bu katilin yargılanmasını istiyoruz.”

#ESHAHABER.COM.TR


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ