Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Çirkin yaklaşımları lanetliyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlara ilişkin, "İnsanlıktan nasibini almamış bazı kişilerin çirkin yaklaşımlarını lanetliyoruz." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Çirkin yaklaşımları lanetliyoruz!
06-02-2022 13:31
Google News

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlara ilişkin sert tepki gösterdi.

Çelik, "Ülkemizden ve dünyanın her tarafından milyonlarca insan Cumhurbaşkanımızın ve Değerli Hanımefendi’nin sağlığı için iyilik dileklerini iletiyorlar. Buna karşın insanlıktan nasibini almamış bazı kişilerin çirkin yaklaşımlarını ise lanetliyoruz." dedi.

"Cumhurbaşkanımızın ve Saygıdeğer Hanımefendi’nin sağlıklarına dönük çirkin yaklaşımlarda bulunanlar insanlıktan nasibini almamıştır, bunların şifa bulması da imkansızdır." diye Ömer Çelik, "İnsanlıktan nasibini almamış bu kişilere en iyi cevabı, iyilik ve sağlık dileyen milyonlar vermektedir. İnsanlıktan nasibini almamış olanları kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye acil şifalar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Haber7
Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ