Politika

AK Partili Aydemir'den İmamoğlu'na: Filistin mücadelesi sizin zikzaklarınıza yem değil

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Filistin hakkındaki farklı açıklamalarına tepki gösteren AK Parti Milletvekili Zehranur Aydemir, 'Filistinlilerin mücadelesi siyasi zikzaklarınıza yem edilmeyecek kadar kutsaldır' dedi.

AK Partili Aydemir'den İmamoğlu'na: Filistin mücadelesi sizin zikzaklarınıza yem değil
04-08-2024 14:27
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Instagram ve Şehit Hamas lideri İsmail Haniye hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. 

"OMURGASIZ SİYASETİN TARİFİ GİBİ"

İmamoğlu'nun, Haniye suikastına tepki gösteren paylaşımları kaldıran Instagram'ı değil de Türkiye'ye sansürle suçladığını hatırlatan Aydemir, "Sonrasında Hamas’ı ve Haniye’yi şiddet üretmekle ve terörizmle suçladı. Akşamına İsrail’in savaş suçlusu bakanından aferin alınca dozu fazla kaçırdığını farkedip 'Özgür Filistin' demeye başladı. Bu sabah yine özgür Filistin için mücadele eden mücahitlere terörist dedi" ifadelerini kullandı. Aydemir, açıklamasına şöyle devam etti: 

"Sayın Ekrem İmamoğlu, sabah ayrı akşam ayrı… Omurgasız siyasetin tarifi gibi. Dik duruş yok, net tavır yok. Derdiniz Filistin değil farkındayız ama Filistinlilerin mücadelesi sizin siyasi zikzaklarınıza yem edilmeyecek kadar kutsaldır."

Dün önce Merhum Haniye’nin suikast sonucu öldürülmesine tepki gösteren paylaşımları kaldıran Instagram’ı değil de ülkemizi sansür suçuyla suçladı.

Sonrasında Hamas’ı ve Haniye’yi şiddet üretmekle ve terörizmle suçladı.

Akşamına İsrail’in savaş suçlusu bakanından aferin alınca… pic.twitter.com/8OKWem1v3I

— Zehranur Aydemir (@ZehraNurAydemr) August 3, 2024

İBB’nin binasının karşısına “Hamas Terörist Değildir” pankartıİBB’nin binasının karşısına “Hamas Terörist Değildir” pankartı

İmamoğlu'ndan Hamas'a 'terörist' ithamı! AK Parti'den tepki geldiİmamoğlu'ndan Hamas'a 'terörist' ithamı! AK Parti'den tepki geldi

Ekrem İmamoğlu yine şaşırtmadı! Instagram'ın avukatlığına soyunduEkrem İmamoğlu yine şaşırtmadı! Instagram'ın avukatlığına soyundu

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ