Politika

Akbelen'de kirli oyun! Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan skandal 'gezi' açıklama

PKK/KCK yıldırı örgütünün neymiş yöneticisi Duran Kalkan, 'Akbelen' üstünden acemi ortak gezi provokasyonuna soyundu. Turan, 'Büyük ortak dayanma var. Selamlıyoruz. Direndiler, ehemmiyetli direnişlerden Gezi de ormanı, ağacı korumakla başladı' dedi.

Akbelen'de kirli oyun! Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan skandal 'gezi' açıklama
08-08-2023 18:57
Google News

Türkiye'nin sonuç zamanlarda 'Milli Enerji ve Maden Politikası' çerçevesinde attığı adımlar birlikte grup çevreleri huzursuz etti. Türkiye'nin 'enerji' hamlelerini baltalamaya etkin odakların kirli oyunları ise hükümetin pro-aktif hamleleri ile birlikte tane hiç bozuldu.

Son olarak; Muğla Milas'taki ısıl santraller dair meydana getirilen provokasyonlar, CHP'nin kışkırtı çabaları ve neymiş çevrecilerin müsvedde kampanyaları halkoyu gündemini çalışır etti.

AKBELEN EYLEMCİLERİNİN SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Muğla Akbelen'de 12 gündür gayrikanuni aksiyon özne ve düzenlilik güçlerine dayanırlık yayınlayan eylemcilerin zeval dosyası şiş çıktı. 24 Temmuz'dan beri baş döndürücü sol yıldırı örgütleriyle irtibatlı bulunduğu değerlendirilen ve alana mevrut vatandaşları kışkırtılmış ettikleri de gözlenen bütün 41 isim gözaltına alındı. Gözaltına alınanların tamamına yakınının Milas dışından başta İstanbul, Ankara ve İzmir'den geldikleri belirlendi. Gözaltınna alınanlardan bazılarının silahlı yıldırı örgütü DHKP/C, MLKP üyesi olmanın haricinde yıldırı örgütü propagandası yapma, yasadışı toplantı, tanıtım gösterisi ve yürüyüşlere iltihak ve bebek istismarı, uyuşturucu, tehdit, halkı amaç ve düşmanlığa kımıldatma edilmesi üzere suçlardan bütün 70 ayrı zeval kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, bu ve benzeşim şahısların değişik illerden neymiş çevreci eylemlere eklenmek düşüncesince Akbelen'e geldikleri, kışkırtma yaparak, öbür vatandaşları suça heveslendirme ettiklerini belirledi. Güvenlik güçleri, vatandaşları "Bu çeşit şahısların oyunlarına gelinmemesi, dair uyarıda bulunuyor.

PKK'NIN YENİ KAOS PLANI: AKBELEN ORMANI

PKK/KCK yıldırı örgütünün kamuoyunda orman yangınları eylemlerini üstlendiği madun yapılanması bulunan 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adına isimlendirilen ve kent içi eylemlerde arazi meydan yapıdan mesul değilmiş üzere natür savunuculuğuna soyunan PKK/KCK yıldırı örgütünün neymiş yöneticisi Duran Kalkan, Akbelen üstünden dünkü birlikte gezi provokasyonuna soyundu.

Kalkan, yıldırı örgütünün yurtdışı sav sitelerinden ANF'ye verdiği demeçte şu ifadelere arazi verdi:

Şimdi Akbelen'de orman kesiyorlar. Bugün haberlerde veriyordu; diyorlardı ki, birlikte haftada doksan ayak topu sektörü büyüklüğünde arazi ormansızlaştırıldı. Dümdüz kesildi. Peki niçin? İşte getirim düşüncesince şöyleki birlikte kuram uydurmuşlar. Orman kesimi getirim nedeniyle. Evet rant. Ama bu getirim nereye gidiyor? Nerede kullanılıyor? Bazı soyguncular palazlanıyorlar, ancak o oradan kazanılan mal nerede kullanılıyor? Kürt harbinde kullanılıyor. Kürtlere gönül rahatlığı kurşun adına kullanılıyor. Bunu gitmek aşkın çetin mudur? Görüp de almak hakkıyla mi aşkın zor? Dolayısıyla şurası beyan buyurmak istiyorum. Görüntülere aldanmamalı Türkiye toplumu, sosyalistleri, aydınları, avrat ve gençleri. Sonuca bakmalılar. Sonucu ortaya çıkaran nedene baksınlar.

TERÖRİST ELEBAŞI KİRLİ PROVOKASYONU İTİRAF ETTİ

Akbelen'de şişman birlikte direnç var. Selamlıyoruz. Ekolojiye eş çıkılıyor. Karadeniz'de HES'ler gerçekleştirmek istediler. Köylüler eş çıktılar, direndiler. mühim direnişlerden Gezi de ormanı, ağacı korumakla başladı.

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ