Politika

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: Belediyede hiçbir işçimizi çıkarmadık

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yaptıkları icraatları ve projeleri anlattı. Temizlik işçilerine koku tazminatı verdiklerini belirten Gültak, barışa verdiği önemi göstermek için belediyede hiçbir işçinin işine son verilmediğini aktardı.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak: Belediyede hiçbir işçimizi çıkarmadık
04-03-2022 15:55
Google News

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Haber7'nin sorularını yanıtladı. Akdeniz'de yapılan icraatları anlatan Gültak, kentsel dönüşüm projesi, ilk kez yapılan olimpik havuz, spor salonu gibi projeler hakkında bilgi verdi. Gültak, temizlik işçilerine kokudan rahatsız olmalarından dolayı tazminat verdiklerini de söyledi. 

İlçede barışa ve kardeşliğe önem verdiklerinin altını çizen Gültak, seçildikten sonra belediyede hiçbir işçinin işten çıkarılmadığını belirtti. 

Haber7 Muhabiri Gamze Türk'e konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Gültak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"SEÇİLİR SEÇİLMEZ BU KONULARA EL ATTIK"

2019 seçimlerinde yapacağımız hizmetlerden çok ilçemizde insanlık dramının yaşandığı ve uyuşturucu ve terörün had safhada olduğunu bildiğimizden dolayı şehir ötelenmişti, insanlar eziliyordu. Özellikle kadınlarımız ve çocuklarımız bu konudan çok muzdaripti ve biz bunlara son vereceğimizi; barışı, kardeşliği, sevgiyi ön plana çıkaracağımızı söyledik ve bütün yaptığımız projelerin yanında en önemli konumuz buydu. Seçilir seçilmez bu konulara el attık.

İnsanların gönüllerini alarak kentsel dönüşüm projelerine başladık. Daha çok Kürt kardeşlerimizin yaşadığı Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşümü bitirdik. Yakında vatandaşla görüşmelere başlayıp transferlere başlayacağız. 

Terörle ve uyuşturucuyla mücadelenin en büyük yöntemlerinden biri de spor. Belediyeye ait arazilerde projelerimizi bitirip, Spor Bakanlığımıza sunduk. Sayın Bakan'dan çok büyük destek aldık.