Spor

Alperen Şengün 42 bin doları geçti

Tüm Spor - Milli basketbolcu Alperen Şengün, depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 42 bin doların üzerinde nakit bağış toplandığını açıkladı.

Alperen Şengün 42 bin doları geçti
23-02-2023 17:11
Google News

NBA'DE Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin ardından, afetzedeler için bir yardım kampanyası başlattığını duyurmuştu. Milli basketbolcu, kampanyada açık artırmaya çıkarılan kendisinin, Hakeem Olajuwon'un, Jalen Green'in ve Jabari Smith Jr.'ın imzalı maç formaları ile 13 Mart'ta oynanacak Houston Rockets-Boston Celtics karşılaşmasının biletinden 42 bin doların üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.

Alperen, toplanan paranın depremlerden etkilenen bölgelerdeki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bir yardım derneğine aktarıldığını da belirtti. Genç basketbolcumuz, bu sezon NBA'de gösterdiği performansla otoritelerin dikkatini çekmişti. Bu sezon daha fazla forma şansı bulan Alperen, kötü giden Houston'da en fazla öne çıkan isim olmuştu. Alperen'in, depremzedeler için ilerleyen dönemde de farklı kampanyalar yapabileceği öğrenildi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ