Spor

Amed Sportif Tarsus İdman Yurdu TFF 2. Lig Play-Off | TRT Kurdi şifresiz canlı yayın

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu 2'nci sırada tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler, sezon 5'incisi Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nü evinde ağırlıyor. Amed Sportif Tarsus İdman Yurdu maçı TRT Kurdi ekranlarında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Peki, bu karşılaşma ne

Amed Sportif Tarsus İdman Yurdu TFF 2. Lig Play-Off | TRT Kurdi şifresiz canlı yayın
12-05-2022 19:07
Google News

TFF 2. Lig'de Play-Off heyecanı başladı. Sezonu 2'nci ve 5'inci sırada tamamlayan ekipler, 12 Mayıs-17 Mayıs tarihlerinde Play-Off çeyrek final maçları oynuyor. Bugünün kapanış maçı ise, Amed Sportif Faaliyetler takımı ile Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü arasında cereyan ediyor. Bu karşılaşma, Türkiye'de TRT Kurdi kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Lakin taraftar grupları, karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığını da merak ediyor. İşte, Amed Tarsus maçına dair son detaylar...

Amed Sportif Tarsus İdman Yurdu Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Güneydoğu Anadolu ekiplerinden Amed Sportif ile Akdeniz temsilcisi Tarsus İdmanyurdu'nun oynadığı Play-Off çeyrek finali karşılaşmasının ilki, TRT Kurdi kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, TRT Kurdi kanalının internet adresinden de maç takibi yapılabilir. Bu iki adres dışında, karşılaşmanın sonucunu TÜMSPOR sayfasından öğrenmeniz mümkün. TRT Kurdi kanalının uydu ayarı ve frekans bilgileri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)

Maç Ne Zaman?

Amed Sportif Faaliyetler ile Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü arasındaki TFF 2. Lig Play-Off çeyrek finali ilk maçı, 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de başlıyor. 33 bin kişi kapasiteli Diyarbakır Stadyumu ise, ilk maçın ev sahipliğini yapıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 18 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Rövanş Müsabakasının Tarihi

Bu eşleşmenin rövanşı, Tarsus İdman Yurdu'nun sahasında; 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak.