Spor

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı izle | TRT Spor internet yayını seyret Basketbol Süper Ligi

Haber 7 - Basketbol Süper Ligi Play-Off finalinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, serinin üçüncü maçına çıkıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Yayın bilgisinin dışında karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başladığ?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı izle | TRT Spor internet yayını seyret Basketbol Süper Ligi
11-06-2022 18:16
Google News

Basketbol Süper Ligi'nde final heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, serinin tamam ya da devam maçına çıkıyor. Serideki son durum 2-0 Fenerbahçe'nin lehine olmakla beraber bu maç da Anadolu Efes'in aleyhinde sonuçlanırsa şampiyon belli olacak. Bu sebeple binlerce basketbol tutkunu kritik karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko arasındaki üçüncü maç, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. İşte, günlerdir iple çekilen müsabakanın yayın bilgileri...

Şampiyonun belli olacağı ya da serinin uzayacağı kritik Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca, Tivibu Spor 2 kanalında da maç yayını yapılıyor. Buna ek olarak, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de yayın hizmeti veriliyor. Bu adresler dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Shane Larkin, Anadolu Efes

MAÇ NE ZAMAN?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyor. Karşılaşma, Anadolu Efes'in evi Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanıyor. Bu maç öncesinde Anadolu Efes Yönetimi bilet satışı gerçekleştirdi. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yüzde 15 ihtimalle yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

HAKEMLER

Türkiye Basketbol Federasyonu, Anadolu Efes Fenerbahçe arasındaki final serisinin üçüncü maçı için Emin Moğulkoç, Yener Yılmaz, Hüseyin Çelik üçlüsünü görevlendirdi. Bu isimler, Federasyonun resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu.

SERİDEKİ SON DURUM

Başantrenör Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'i ile Aleksandar Djordjevic'in Fenerbahçe Beko'su şimdiye dek iki maç oynadı. Statü gereği iki maç da Ülker Arena'da oynanırken, Sarı-Lacivertliler rakibini 85-76 ve 93-78'lik skorlarla geçmesini bildi. Yine statü gereği final etabında 3'e ulaşan ilk takım Kupa'yı kazanan taraf olacak. Bu sebeple, Anadolu Efes'in finalde kalmak için kazanmaktan başka çaresi yok.