Spor

Anadolu Efes Olimpia Milano maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maç şifresiz mi ve ne zaman?

Türk Hava Yolları Euroleague Play-Off'larındaki tek temsilcimiz Anadolu Efes, bugün evi Sinan Erdem Spor Salonu'nda Olimpia Milano ile karşılaşacak. Daha önce Milano'ya giden ve oradan 1-1'lik skorla dönen Maviler, turun favori ekibi konumunda. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano maçı n

Anadolu Efes Olimpia Milano maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maç şifresiz mi ve ne zaman?
26-04-2022 19:12
Google News

Son THY EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes, bugün Final-Four iddiasını arttırabilmek için evinde Olimpia Milano ile kozlarını paylaşacak. Messina'nın takımıyla İtalya'da 2 maç birden oynayan Maviler, ilk maçı kazanıp ikinci maçta yenilgiyle sahadan ayrılmıştı. Serinin birinci maçını 64-48 kazanan Anadolu Efes, ikinci maçta yine etkileyici bir oyun sergilemesine karşın 73-66'lık skorla salondan ayrılmıştı. Maviler, 3 ve 4'üncü maçlarda galip gelmesi halinde Final-Four biletini alacak. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano maçı ne zaman ve hangi kanalda canlı yayınlanacak. Dahası maçın şifresiz olup olmayacağı da araştırılan başlıklar arasında. İşte, dev müsabakaya yönelik merak edilen tüm detaylar...

Anadolu Efes Olimpia Milano Maçı Ne Zaman?

Türk Hava Yolları'nın isim sponsorluğunu yaptığı EuroLeague'deki tek temsilcimiz Anadolu Efes'in, Olimpia Milano ile oynayacağı 3'üncü Play-Off karşılaşması 26 Nisan Salı günü saat 20.30'da başlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki müsabaka öncesinde binlerce bilet satışı gerçekleşti. Kulüpten yapılan açıklamada, satışa sunulan biletlerin tamamının tükendiği duyuruldu. 

Anadolu Efes Olimpia Milano şifresiz

Maç Hangi Kanalda?

Anadolu Efes Olimpia Milano maçı, ülkemizde beIN Sports HD3 kanalında canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Bunun dışında, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Lakin, Connect'teki yayın ile uydu yayını arasında 30-40 saniyelik zaman farkı bulunmaktadır. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano maçı şifresiz yayınlanmayacak mı?

Anadolu Efes Olimpia Milano canlı

Anadolu Efes Olimpia Milano Maçı Şifresiz Mi?

beIN Sports'un haftalık akışında Anadolu Efes Olimpia Milano maçı beIN Sports HD3 kanalında bulunuyordu. Lakin dileyen basketbol tutkunları, beIN'in şifresiz yayın yapan kanalı beIN Sports HABER'i açarak karşılaşmayı naklen seyredebilir. Ayrıca, YouTube üzerinden de şifresiz maç yayını yapılacak. Bütün bu adresler dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.