Politika

Ankara Sincan Belediyesi'nden vatandaşlara yeni yüzme havuzu

AK Partili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincanlılara meydana getirdiği hizmetlerle gönüllerini fethetti. Ankara sıcağında 7’den 70’e her insana misyon sağlayan havuzlarda serinleyen vatandaşlar Ercan’a teşekkürler etti.

Ankara Sincan Belediyesi'nden vatandaşlara yeni yüzme havuzu
06-08-2023 15:53
Google News

Sincan Belediyesi kabilinden vatandaşların hizmetine verilen ve hamam yaz aylarının vazgeçilmezi durumuna mevrut yüzme havuzları vatandaşlardan birlik derece alırken Yenikent Yüzme Havuzu’nda hizmete açıldı. Sporcuların ve vatandaşların kullanımına verilen havuzlarda dallar düşüncesince yüzme kursu da verilirken velileri ile havuzu kullanan evlatların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “İşte Sincan Belediyesi hem tasarruflu olup hem kullanılmamış borçla aşırı sayıda envestisman yaptı. Hizmetlerinden ötürü Murat Başkanımıza teşekkürname ediyoruz. 4 buçuk senedir Ankara’ya yegâne ortak başlı çakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, elindeki bütçeyi akıllıcasına aklık kullanamazken büyükşehir bütçesinin onda ortak maddi durumuna ehil kaza belediyelerimiz hizmette ötekisi ile yarışıyor. Allah daima etsin. Bugün 7 bakma maddi durumuna denktaş bütçesi bulunan ABB, Yavaş yönetimi kabilinden Ankara’ya ortak başlı çakamayacak bir duruma getirildi. Sayın Yavaş’ın Ankara’da ortak dikili taşı yok. 4 buçuk yılda Ankara’ya ABB kabilinden ortak ne ortak havuz ne ortak döl yuvası ne de ortak havuz yapılmadı. Ancak Sincan Belediyemiz üçüncü havuzunu açarak kesinlikle fariza edilirmiş gösterdi. Bu fariza aşkının büyükşehir belediyesine dayanıklı olmasını dilerim.” dedi.

AK Partili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Bugün 3. Yüzme havuzumuzu açıyoruz. Daha evvel Çimşit ve Törekent’i hizmete almıştık demincek de Yenikent’te havuzumuzu hizmete açıyoruz. Yenikent’e ve Sincanımıza iyi olsun. Havuzun yanı esna Yenikent’te döl yuvası yapımını da tamamladık. Hanımlar ve güngörmüşler düşüncesince dernekevi yapıyoruz. Millet Kıraathanesi de yapıyoruz. Yakında onu da açacağız.” ifadelerini kullandı.

Sincan’a meydana getirdiği hizmetlerle vatandaşın gönlüne giren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti belediyeciliğinin neler yapabileceğini ispatlamış durumda. Hizmette son tanımayan belediyecilik anlayışı ile vatandaşa fariza fail Ercan, hamam yazları tatile gidemeyen vatandaşları da unutmadı. Yazın kavurucu sıcaklarında dinç nemli her insana fariza verici havuzlara ortak yenisi hâlâ eklendi. Sincan Belediyesi kabilinden meydana getirilen Yenikent Yüzme Havuzu AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve binlere Ankaralının katılımlarıyla hizmete açıldı. Havuz açılışına mevrut vatandaşlar meydana getirilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendine ilişik soyunma odaları, duş imkanı ve sertifikalı eğitmenleri ile hamam havalarda Sincan’da fariza verici yüzme havuzları vatandaşın bağıntı odağı oldu.

“SIFIR BORÇLA ÇOK SAYIDA YATIRIM YAPTI”

Sincan Belediyesinin borçlanmadan envestisman yaptığına bağıntı çekici AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Bizler buradaki yurttaşlarımızın rahatı huzuru düşüncesince elimizden geleni yapıyoruz. Hizmet buyurmak istersen, ağrı ettiyseniz ortak halde çözer ve yaparsınız. İşte Sincan Belediyesi hem tasarruflu olup hem kullanılmamış borçla aşırı sayıda envestisman yaptı. Hizmetlerinden ötürü Murat Başkanımıza teşekkürname ediyoruz. 4 buçuk senedir Ankara’ya yegâne ortak başlı çakmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, elindeki bütçeyi akıllıcasına aklık kullanamazken büyükşehir bütçesinin onda ortak maddi durumuna ehil kaza belediyelerimiz hizmette ötekisi ile yarışıyor. Allah daima etsin. Allah daima etsin. Bugün 7 bakma maddi durumuna denktaş bütçesi bulunan ABB, Yavaş yönetimi kabilinden Ankara’ya ortak başlı çakamayacak bir duruma getirildi. Sayın Yavaş’ın Ankara’da ortak dikili taşı yok. 4 buçuk yılda Ankara’ya ABB kabilinden ortak ne ortak havuz ne ortak döl yuvası ne de ortak havuz yapılmadı. Ancak Sincan Belediyemiz üçüncü havuzunu açarak kesinlikle fariza edilirmiş gösterdi. Sayın Yavaş gelsin fariza kesinlikle yapılır Sincan Belediyesi’nden öğrensin. Bu fariza aşkının büyükşehir belediyesine dayanıklı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜÇLÜ DESTEĞİ İLE DAHA ÇOK YARIMLAR VAR”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da, “Daha evvel Çimşit ve Törekent’i hizmete almıştık demincek de Yenikent’te havuzumuzu hizmete açıyoruz. Havuzun yanı esna Yenikent’te döl yuvası yapımını da tamamladık. Hanımlar ve güngörmüşler düşüncesince dernekevi yapıyoruz. Millet Kıraathanesi de yapıyoruz. Yakında onu da açacağız.  Yenikent’te aşırı iri rekreasyon endüstrisi yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın çelimli desteğiyle hâlâ aşırı yatırımlar var. En geç 2 sene içre Yenikent’i Kayaş’a bağlayan Başkentray’a ulaşacağız. Yenikent’in muvasala sorununu halletmek düşüncesince canla başla çalışıyoruz. Temelliyi Saray’a bağlayan yolumuz ise aşırı ehemmiyetli ortak yol; çabucak Yenikent’i değil ayrımsız sürede Sincan, İstanbul yolu ve Eskişehir şeklini birbirine bağlayan ve bu geçek üstünde ehemmiyetli 5 kıta uran alanını de taşıyor. Tatlara derece tamamlandı. Kalan fasıl ve Ayaş dolayısıyla yapılacak yonca çat da 2024 yılı sonuna derece tamamlanacak. Yenikent’e mektebinden esenlik ocağına ulaşımdan hars hizmetlerine derece rastgele mevzuda çalıştığımızı bilmenizi isterim.” biçiminde konuştu.

“VATANDAŞLAR ERCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ, YAVAŞ’A TEPKİ GÖSTERDİLER”

7 bakanlıktan iri bütçesi ile 4 buçuk senedir Ankara’ya yegâne ortak başlı çakmayan CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesine karşın AK Partili Sincan Belediyesi Sincanlı vatandaşlara fariza muttasıl bitmeme ediyor. Sadece idrak belediyeciliği ile Ankara’yı müdür CHP’li Mansur Yavaş’a karşın fariza belediyeciliği anlayışını hazımlı Sincan Belediyesi, kazandırdığı eserlerle Yavaş’a belediyecilik kesinlikle yapıldığını gösteriyor. Sincan Belediyesi kabilinden meydana getirilen ve hamam yazları tatile gitme imkanı bulamayan on binlerce Ankaralının hizmetine verilen havuzlarda 7’den 70’e hepsi matrak devir nâkil vatandaşlar meydana getirilen asar düşüncesince Ercan’a teşekkürname ederken Yavaş’a da aksülamel gösterdi.

“SİNCAN BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI YATIRIM ONDA BİRİNİ BÜYÜKŞEHİR YAPMADI”
Serdar Büyükçetin, “Başkanımız Murat Ercan’a teşekkürname ediyoruz. Bu havalarda bizi rahatlattı. Çok temiz, aşırı memnunuz hakeza ortak arazi bulunduğu için. Zaten 4 buçuk senedir belediyemizin meydana getirdiği dört başı mamur icraat ilçemizi canlandırma etti. Başkanımızı destekliyoruz bu hizmetleri düşüncesince de teşekkürname ediyoruz. Sincan Belediyesi’nin meydana getirdiği yatırımların onda bir tanesini büyükşehir belediyesinden göremedik. Melih Gökçek’ten sonradan büyükşehir belediyesi buraya ortak başlı bile çakmadı.” biçiminde konuştu.

Serdar Büyükçetin’in oğlu Eymen Büyükçetin de, “Bu havuza Yenikent’ten geliyoruz. Havuzdan aşırı memnunum. Belediye başkanımız bizlere istediğimiz rastgele imkanı sağlıyor. Bu havuzun aynısından Yenikent’e de istiyoruz. Burada mevcut hocalarımız bana yüzmeyi öğrettiler. 1 buçuk vakit burada hem bizlere yüzmeyi öğretiyorlar hem de matrak devir geçirmemizi sağlıyorlar. Bize hakeza ortak arazi meydana getirdiği düşüncesince şehremaneti başkanına aşırı teşekkürname ederim.” dedi.

Aydın Ceylan ise, “Bize hakeza ortak imkân sağlanması aşırı güzel. Yapılan hizmetten aşırı memnunuz. Sincan Belediye Başkanımız da sağlıklı olsun rastgele şeyiyle bizlere fariza buyurmak düşüncesince çaba gösteriyor. Kendisine aşırı teşekkürname ederim. Şu anda Sincan Belediyesi ile büyükşehir belediyesini kıyaslasam Sincan hâlâ ağırbaşlı basar. Çünkü büyükşehir belediyesinin ortak hizmetini göremiyoruz. Bunca olanağa karşın verdiği vaatlerin hiçbirini namına getirmedi.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Ceylan da, “Bu hamam havalarda burada ferahlamak aşırı güzel. Havuzdan aşırı memnunum. Böyle ortak arazi açıldığı düşüncesince aşırı mutluyuz. Ben elhak yüzmeyi biliyordum fakat burada kendimi güçlendirme fırsatım oldu. Bura yardımıyla yeni dostlarım oldu. Belediye başkanıma aşırı teşekkürname ederim.” diye konuştu.

Muhammet Taha Gür ise, “Havuzdan aşırı memnunum. Belediye başkanımıza burayı meydana getirdiği düşüncesince aşırı teşekkürname ederim. İyi ki yapmış oldu burayı. Hocalarımızla baş başa hem yüzmeyi öğreniyoruz hem de sevinçli devir geçiyoruz. Belediye başkanımız tığ dallar düşüncesince rastgele şeyi yapıyor. Ben buranın haricinde kurultay merkezini aşırı beğenmiştim. Orası düşüncesince de başkaca teşekkürname ederim. Kendisini aşırı seviyorum.” diye konuştu.

Burak Yılmazer, “Ben Sincan Belediyesi’nin dört başı mamur faaliyetlerini ve dört başı mamur çalışmalarını yakından izlem ediyorum ve beğeniyorum. Özellikle bu yüzme havuzunu aşırı bekledim. Benim çocuğum hususi gereksinimli ortak bebek bulunduğu düşüncesince büyükşehir belediyesinin bazısı hizmetlerinden tığ yararlanamıyorduk. Burada hususi küçüklere erkeğe ortak asistan oluyorlar. Bize bu imkanı sağladıkları düşüncesince başkaca memnunuz. 4 buçuk yılı değerlendirecek olursam benim düşüncesince ortak kaza belediyesi bulunmasına karşın bura büyükşehir belediyesinden on epope öndedir. Büyükşehir belediyesi benim çocuğum düşüncesince kesiksiz bahaneler uydurdu. Çok edilgen davranıyor. Büyükşehir belediyesinden aşırı kıvançlı değilim. Seçimden evvel verdiği sözlerin hiçbiri namına gelmedi.” dedi.

Kaynak: HABER7.COM


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ