Gündem

Ankara'da kritik görüşme! CIA Direktörü, Rus mevkidaşıyla bir araya geldi

CIA Direktörü Willam Burns, Ankara'da Rus mevkidaşıyla bir araya geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, görüşmede Rusya'ya olası nükleer silah kullanımının olası sonuçları aktarıldı.

Ankara'da kritik görüşme! CIA Direktörü, Rus mevkidaşıyla bir araya geldi
14-11-2022 17:32
Google News

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Ankara'da Rus mevkidaşı ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİBeyaz Saray'dan görüşme sonrası bir açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Burns Rusya'ya olası nükleer kullanması durumundaki sonuçları aktarıyor. Ukrayna ile ilgili herhangi bir müzakere olmadı" denildi.

MASADA NÜKLEER VARDIUkrayna'da yaşanan savaş süreci sonrası soğuk savaşa girişen iki ülkenin istihbarat birimlerinin üst düzey görüşmesi büyük yankı uyandırdı. Türkiye'nin Başkenti Ankara'da gerçekleşen zirvede Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakereye dair bir konu konuşulmadı.

PESKOV DA AÇIKLAMA YAPTIÖte yandan günlük basın toplantısında gazetecilerin habere ilişkin sorularını yanıtlayan Kremlim Sözcüsü Peskov ise bu konuya ilişkin, "Ne teyit edebilirim, ne de tekzip edebilirim" açıklamasında bulundu.

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ