Spor

Arda Güler'e büyük övgü! "Farklı bir spor yapıyor"

Tüm Spor - Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Ankaragücü karşısında performansıyla göz doldurdu.

Arda Güler'e büyük övgü!
16-04-2023 11:03
Google News

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, performansıyla alkış topladı. Özellikle ilk yarıda sergilediği performansla dikkati çeken 18 yaşındaki oyuncu, bir pozisyonda aynı anda 3 rakip oyuncuyu geçerek beğeni topladı. Arda, 78. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı.



UĞUR MELEKE: "FARKLI BİR SPOR YAPIYOR GİBİ"

Uğur Meleke, Hürriyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında Fenerbahçeli Arda Güler'in, MKE Ankaragücü karşısındaki performansını değerlendirdi.

"NEYE SAHİP OLDUĞUNU İYİ BİLİYOR"

"Duruşu farklı, yürüyüşü farklı. Star olmak için kodlanmış. Genç bir bedene sıkışmış yetişkin zekasına-kabiliyetine sahip ve kariyeri boyunca yapacağı işlerin farkında. Kimsenin onayına ihtiyacı yok. Neye sahip olduğunu gayet iyi biliyor."



"FARKLI BİR SPOR YAPIYOR GİBİ"

"Kadıköy’de ilk devrede sahada 21 kişi top koşturuyor, biriyse onlardan farklı bir spor yapıyor gibiydi."

"BİLET İÇİN VERDİĞİNİZ PARANIN KARŞILIĞI"

"Tribündeki hemen herkes topun ona geleceği anı bekliyor, zira meşin yuvarlağın onun ayağında olduğu saniyeler, bilet için verdiğiniz paranın karşılığı demek."



"İKİ AYRI FİLM VARDI"

"Kadıköy’de iki ayrı film vardı adeta: Biri Fenerbahçe-Ankaragücü maçında yaşananlar. Diğeriyse Arda’nın özel gösterisi. İkinci yarıda yoruldu ama ilk 45’te özel bir solo performans sahneledi genç adam."


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ