Politika

Aykut Erdoğdu'nun "TRT’den canlı olarak yargılanacaksınız" paylaşımı akıllara g

Haber 7 - CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun ses kaydı skandalı sonrası istifa etmesi Başkan Erdoğan'ı ve AK Parti'yi tehdit ettiği paylaşımları akıllara getirdi.

Aykut Erdoğdu'nun
29-06-2022 18:29
Google News

CHP'li Erdoğdu geçen yıl, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitap ederek, "Sizi seçimle indirdikten sonra vatana İhanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım" ifadeleri kullanmış sonrasında bu hadsiz çıkışa cevap veren AK Partili isimlerle sosyal medyadan bir tartışmaya girişmişti.

AK Partili Hamza Dağ'ın "Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak olan sözde siyasetçilerin Cumhurbaşkanımızı yargılama tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. Daha önce de iktidarımızı TRT’den canlı olarak yargılayacaklarını söylemişlerdi. 27 Mayıs zihniyetinin devri sabık yaratma hayalleri hâlâ çok diri." şeklindeki tepkisine "Bu arada alayınız yargılanacaksınız... Yargılamanız TRT’den canlı yayınlanacak... Haksızlığa uğramayın...
Ve gelecekte sizin yaptıklarınızın aynısını kimse bu Millete yapmasın diye... Senin yargıda takip ettiğin işler dahil... MHP - İYİ Parti davası dahil..." sözleriyle cevap vermişti.