Politika

Bahçeli ateş püskürdü: Kepazeleri asla affetmeyeceğiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kepazeleri asla affetmeyeceğiz. Bunlarla da hiç işimiz olmaz. MHP anlayana az anlamayana da çok gelir. Ahlaksızlara diyorum ki defalarca açılıp hiç tat vermiyorsunuz." sözleriyle tepki gösterdi.

Bahçeli ateş püskürdü: Kepazeleri asla affetmeyeceğiz!
03-01-2023 11:33
Google News

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

2023 yılının ilk grup toplantısında hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sosyal medya platformlarımdan, televizyonlardan toplantımızı takip eden kardeşlerimizi hasret ve muhabbetle kucaklıyorum. Tüm İslam aleminin yeni yılını içtenlikle tebrik ediyorum.

2023 yılı Türkiye'nin 100 yıllık tecrübe yıldır. 2023 yılı Türkiye'nin kuruluşu, milli hedef ve ülkülerin yükseliş yılıdır.

Kurtuluşumuzun fikri kaynağı Türk milliyetçiliğidir. İlhamını ecdadından alarak Devletimizin kuruluş ilkelerini belirleyen lider bellidir. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Milli Mücadelenin her safhasında emeği geçen dava arkadaşları ise kahramanlar kuşağıdır. Yeminli Türk düşmanlarının nefes borusunu kesmesini bildik. Vicdanını aldırmış, onurunu uçurumdan aşağı atmışlar, vatanı nereden bilecekler.