Politika

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun emojili paylaşımına yanıt

Parti grubunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun emojili paylaşımına yanıt geldi. Bahçeli açıklamasında quotSayın Kılıçdaroğlu emojiyi bırak, ergenler gibi davranmaktan vazgeç, emelin nedir, hedefin nedir,

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun emojili paylaşımına yanıt
15-03-2022 11:52
15-03-2022 12:03
Google News

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP liderinin gündem maddeleri arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde kendisine "dil çıkarma emojisiyle" verdiği yanıt da vardı. Kılıçdaroğlu'na "Ergenliği bırak, kafandaki emelleri açıkla" diye seslenen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz hafta sorular yönelttim. Bize Twitter'da emojiyle yanıt vermiş. Emojiyi bırak da asıl hedefin nedir onu söyle. Ergenler gibi davranmaktan vazgeç, kafanın içindeki asıl gündem nedir ondan bahset. Yanına aldığın bölücüler konuşurken sessizliğe çakıldın. Sözde Kürt sorununu tanıdığını açıkladın. Diyarbakır'da teröristlerle görüştün mü, onlara ümit verdin mi? Diyarbakır Cezaevi'nde işkence görenleri hatırladın da şehitlerimize bir Fatiha okudun mu?" dedi.

"KILIÇDAROĞLU ANALARDAN KAÇMIŞTIR"CHP liderinin Diyarbakır ziyaretiyle ilgili eleştirilerde bulunmaya devam eden Bahçeli, "Kılıçdaroğlu analardan kaçmıştır. Bu anaların yavrularını HDP kaçırdı. En küçük tepki gösterdin mi? Yapamazsın, bugünkü CHP, HDP'nin kostüm giymiş halidir. Bugünkü CHP, Atatürk'e ihanet etmiştir. Kılıçdaroğlu 'Bu ülkeyi barıştıracağız' demiş. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye barış yanlısı bir ülke olarak dünyada parmakla gösterilirken, senin Diyarbakır'daki sözlerine ne demeli? Yalanlarınıza aldanacak hiç kimse bulunamayacaktır" ifadelerini kullandı. "DOKTORLARIMIZA NE YAPSAK AZDIR" MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde: "Her canlı nefes alır, ama insan olmak için nefesten daha fazlası lazımdır. 14 Mart Tıp Bayramı taşıdığı pek çok anlamının yanı sıra bir vefanın, feragatin, özverinin tüm sağlık çalışanlarımızda nasıl bayraklaştığını ifade eden özel bir gündür. Doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza ne yapsak azdır. Onlara gönül borcumuzu ödememiz kolay değildir."CUMHURBAŞKANI'NIN AÇIKLADIĞI 5 MÜJDE YERİNDE"Türkiye'de 2 yıl içinde 96 bin insanımız hayatını kaybetti. Maalesef can kayıpları devam etmekte. Covid-19 mutasyonlarla, varyantlarla hayatın her alanını doğrudan tehdit etti. Salgın her yeri tasallutu altına aldı. İnsana düşen önce tedbir almak, sonra tevekkül etmektir. Covid-19 ile mücadelede tüm sağlık çalışanlarımız insan üstü gayretle mücadele etmiştir. Gece demediler, gündüz demediler fedakarlık anıtı haline geldiler.Başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarımızın taleplerinin bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 5 müjdenin yerinde olduğunu kanaatindeyiz. MHP ve Cumhur İttifakı sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarının destekçisidir.

Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com - Politika


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray822+16
2Samsunspor818+7
3Beşiktaş717+10
4Fenerbahçe716+11
5Başakşehir FK714+5
6Göztepe712+5
7Eyüpspor812+3
8Konyaspor811-1
9Bodrum FK810-2
10Trabzonspor79+1
11Alanyaspor89-3
12Kasımpaşa88-2
13Sivasspor88-3
14Antalyaspor88-6
15Çaykur Rizespor87-11
16Gaziantep FK75-4
17Kayserispor74-7
18Hatayspor73-6
19Adana Demirspor81-13
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ