Gündem

Bahçeli'den son dakika açıklamaları!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'den son dakika açıklamaları!
15-01-2023 12:33
Google News

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

2023 seçimlerinde millet geleceğini oylayacaktır. İnandık, başaracağız. Lider ülke Türkiye'ye mutlaka ulaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi donanımlı ve yetişmiş kadrosuyla, inançlı dava insanlarıyla her meseleye hakim ve her müşkülata dayanıklıdır.

Yorulmayacağız, adım adım 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. İşçimizin, çiftçimizin, dul ve yetimimizin, esnafımızın her zaman yanında olacağız. Birlikten nasıl bir kuvvet doğduğunu beraberce göstereceğiz. 85 milyon Türk vatandaşı bizim için kutsal bir emanettir. Verilecek her oy tam bağımsızlığa destek olacaktır.

Yerimizde saymaya, tarihin gerisine düşmeye ne hakkımız ne de niyetimiz vardır. Davası olan her insan umut insanıdır. Türkiye artık feleğin çemberini kırmıştır. İstikrarlı yükseliş kararlılıkla devam etmelidir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin gücüne güç katmıştır. Kuvvetler ayrımı netleşmiştir. Fikir ve görüş birliği dönemi başlamıştır. Türkiye muazzam bir çıkış ivmesi yakalamıştır.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ