Gündem

Bakan Yerlikaya, gıyabi cenaze namazına katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Hamas'ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için Edirne'de düzenlenen gıyabi cenaze namazına katıldı.

Bakan Yerlikaya,  gıyabi cenaze namazına katıldı
02-08-2024 17:13
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kentteki kolluk kuvvetleri temsilcileriyle düzenlenen huzur toplantısına katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne'ye geldi. Kentin tarihi camilerinden Eski Cami'de cuma namazı kılan Yerlikaya, ardından Hamas'ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye için cemaatle birlikte gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazını Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu kıldırdı.

Bakan Yerlikaya, ardından Valiliği ziyaret etti. Edirne Valisi Yunus Sezer ve protokolün karşıladığı Yerlikaya, daha sonra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO), Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ahmet Çetin, Sahil Güvenlik Genel Komutanı Ahmet Kendir ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ömer Urhal ile kentteki kolluk kuvvetleri temsilcilerinin de yer aldığı güvenlik ve asayiş konularının görüşüldüğü 'Türkiye'nin Huzuru Toplantısı'na katıldı. Yerlikaya, toplantının ardından basın açıklaması yapacak.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ