Gündem

Bakan Yumaklı'dan o paylaşımlara tepki: Söyleyecek söz bulamıyorum

Son dakika haber: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir Buca'daki yangın dahil tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

Bakan Yumaklı'dan o paylaşımlara tepki: Söyleyecek söz bulamıyorum
19-07-2024 15:08
Google News

SON DAKİKA HABERİ: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, dün çıkan ve üst risk grubunda tanımladıkları 9 yangının ekip arkadaşlarının canlarını hiçe sayarak verdikleri mücadeleyle kontrol altına alındığını belirtti.

Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında etkili olan yangın dolayısıyla İzmir'e gelen Yumaklı, yangın yönetim merkezinde çalışmalar hakkında Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’den bilgi alarak helikopterle yanan alanları inceledi.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yumaklı, Bergama'daki orman yangınında kaza sonucu hayatını kaybeden işletme şefi Şahin Dönertaş'a Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Bakan Yumaklı'nın açıklamaları şu şekilde;

Bergama'daki orman yangınından acı haber geldi: Orman İşletme Müdürü şehit oldu!Bergama'daki orman yangınından acı haber geldi: Orman İşletme Müdürü şehit oldu!

Edirne, Bursa, Balıkesir, Manisa, Uşak, Kütahya, İzmir Foça, İzmir Bergama ve en son da yerleşim yerleşim yerlerine yakın seyreden İzmir Buca yangınları ekiplerin söndürmek için mücadele ettikleri yangınlar oldu. An itibariyle yangınların hepsi kontrol altına alındı.