Yaşam

Balığı böyle pişiren yandı: Meğer senelerdir sağlığımızla oynuyormuşuz

Hem faydalı hem de lezzetli olan balığın tğm yararından makisumum düzeyde yararlanmak için onu doğru koşullarda pişirip tüketmek gerekir. Balık pişirirken yapılan bu hata, balığın tüm besin değerlerini öldürüyor! İşte balık pişirirken dikkat etmeniz gereken noktalar

Balığı böyle pişiren yandı: Meğer senelerdir sağlığımızla oynuyormuşuz
26-12-2023 17:32
Google News

Kış aylarının en çok tercih edilen ve en şifalı kaynaklarından biri, balıktır. Balık, sağlığımız için en yararlı besinlerin başında yer alır. İçerdiği güçlü vitamin, mineral ve yağ asitleri sayesinde balık hem kalp sağlığımızı hem de beyin sağlığımızı korur ve güçlendirir.

Haftada 2 kere mutlaka tüketilmesi gereken balık aynı zamanda bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Balığın faydaları saymakla bitmez. Ancak balık pişirirken ve tüketirken yapılan bazı yanlışlar, balığın tüm faydasını yok eder!

İşte balık pişirirken dikkat etmeniz gereken o unsur...

Haberin devamını okumak için tıklayın

Önceki 1 2 Sonraki
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray2054+31
2Fenerbahçe2048+32
3Samsunspor2040+15
4Eyüpspor2036+14
5Göztepe2034+14
6Beşiktaş2032+8
7Başakşehir FK2029+5
8Çaykur Rizespor2027-9
9Gaziantep FK2026-2
10Trabzonspor1925+10
11Alanyaspor2025-4
12Kasımpaşa2025-5
13Sivasspor2023-8
14Antalyaspor2022-17
15Konyaspor2021-8
16Bodrum FK2016-12
17Kayserispor1916-20
18Hatayspor2010-16
19Adana Demirspor205-28
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ