Spor

BB Erzurumspor İstanbulspor RÖVANŞ maçı ne zaman?

Haber 7 - TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı başladı. Günün ilk maçında BB Erzurumspor, evinde İstanbulspor'u ağırladı. Maç devam ederken futbol tutkunları rövanş karşılaşmasının tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, BB Erzurumspor İstanbulspor rövanş maçı ne zaman, saat

BB Erzurumspor İstanbulspor RÖVANŞ maçı ne zaman?
25-05-2022 21:03
Google News

TFF 1. Lig'de Play-Off rüzgarı esiyor. Normal sezonda MKE Ankaragücü ile Ümraniyespor Süper Lig'e yükselmeyi garantilerken, 3'üncü takım Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Bu sebeple, BB Erzurumspor ile İstanbulspor arasında ilk maç Kazım Karabekir Stadı'nda oynanmıştı. Peki, bu müsabakanın rövanşı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, BB Erzurumspor İstanbulspor rövanş maçının tarihleri...

BB Erzurumspor ile İstanbulspor arasındaki TFF 1. Lig Play-Off rövanş maçı, 29 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de oynanacak. Karşılaşmaya ilk maçı deplasmanda oynayan İstanbulspor ev sahipliği yapacak. 

MAÇ HANGİ KANALDA?

BB Erzurumspor İstanbulspor maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, beIN Sports HD1 ve beIN Sports Max 1 kanalında yayınlanacak. Bu üç adres dışında, karşılaşmaya dair son gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz. 

İLK MAÇIN HAKEMLERİ

Sarper Barış Saka

Alpaslan Dedeş

Serkan Olguncan

Alper Akarsu

İLK MAÇTA NE OLDU?

BB Erzurumspor ile İstanbulspor arasındaki ilk müsabaka, BB Erzurumspor'un evi Kazım Karabekir Stadı'nda oynandı. Konuk takım İstanbulspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılırken, rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. İstanbul'un gollerini Ferhat, Rroca, Ethemi ve Muammer; BB Erzurumspor'un 2 golünü de Eren Tozlu attı.