Spor

BB Erzurumspor İstanbulspor TRT Spor şifresiz izle | TFF 1. Lig Play-Off canlı yayın

Haber 7 -

BB Erzurumspor İstanbulspor TRT Spor şifresiz izle | TFF 1. Lig Play-Off canlı yayın
25-05-2022 18:45
Google News

TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı başlıyor. Normal sezonu 5'inci sırada tamamlayan BB Erzurumspor, evinde İstanbulspor ile karşılaşıyor. Bu müsabaka, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. İki takımın binlerce taraftarı ise, bu temel yayın bilgisi dışında tarihleri de merak ediyor. Peki, BB Erzurumspor İstanbulspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, kritik Play-Off karşılaşmasının yayın takvimi...

BB ERZURUMSPOR İSTANBULSPOR MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Süper Lig hayali kuran iki takımın binlerce taraftarının adeta iple çektiği BB Erzurumspor İstanbulspor maçı, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Bunun haricinde, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Ek olarak, beIN Sports HD1 ve beIN Sports Max 1 kanalında da şifreli gösterim mevcut. Bu adresler dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek BB Erzurumspor İstanbulspor maçına dair son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

MAÇ NE ZAMAN?

BB Erzurumspor İstanbulspor maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30'da başlıyor. Serinin ilk maçına BB Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda ev sahipliği yapıyor. Serinin ikinci karşılaşması da İstanbul'da düzenlenecek. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 13 derece olması düşünülüyor.

BB Erzurumspor İstanbulspor

HAKEMLER

Sarper Barış Saka

Serkan Olguncan

Alpaslan Dedeş

Alper Akarsu

Özgüç Türkalp (VAR)

Abdullah Bora Özkara (AVAR)

Mustafa İlker Coşkun (AVAR)

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri gün içerisinde TFF'nin resmi internet sitesinden duyuruldu. 

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

İki takım, Kazım Karabekir Stadı'ndaki ilk karşılaşmadan sonra bu kez İstanbul'daki mücadeleye hazırlanacak. BB Erzurumspor İstanbulspor rövanş maçı da, 29 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de oynanacak.