Gündem

Ben Bu Cihana Sığmazam’da veda üstüne veda! 3'ünü birden bundan böyle göremeyeceksiniz

Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla medya gündemini meşgul eden Ben Bu Cihana Sığmazam’dan üç isim birden gidiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da veda üstüne veda! 3'ünü birden bundan böyle göremeyeceksiniz
08-05-2023 10:33
Google News

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle seyircileri ekran başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam’da ayrılık üstüne ayrılık gerçekleşti.

TRT1'in yeni dizisi Neşeli Günler'e peş peşe transfer! O isimleri görünce şaşıracaksınızTRT1'in yeni dizisi Neşeli Günler'e peş peşe transfer! O isimleri görünce şaşıracaksınız

Gerek Ateş, Suna ve Mercan’ın babaannesi gerekse Cezayir Türk’ün annesi rolüyle kameralar karşısına geçen Işıl Yücesoy, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yollarını ayırıyor. Üstlendiği ‘Gülendam Türk’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Işıl Yücesoy’un Ben Bu Cihana Sığmazam’daki macerası sona erecek. Ben Bu Cihana Sığmazam ailesine elveda diyecek olan Işıl Yücesoy, mesleki kariyerinde Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Yol Arkadaşım, Yer Gök Aşk, Unutursam Fısılda, Kara Para Aşk, Aşk ve Mavi, Ferhat ile Şirin gibi yapımlarda boy göstermişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir Türk’ün arkadaşı rolüyle ilgi odağına yerleşen Erkan Sever de hikayesi bitenlerden bir tanesi oldu. Rol aldığı ‘Orhan Temirol’ karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Erkan Sever’in serüveninin noktalanması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere Erkan Sever, Kalk Gidelim, Gülümse Yeter, Hayat Mucizelere Gebe, Kurtlar Vadisi Filistin, Avrupa Yakası gibi projelerde yer almıştı.

Son olarak ise hem Ethem’in eşi hem Cezayir Türk’ün kardeşi rolüyle ekran önüne çıkan Değer Soysal Alp de veda edenler kervanına katıldı. Oynadığı ‘Canan Marna’ karakteriyle projeye renk katan Değer Soysal Alp de artık kadroda olmayacak. Değer Soysal Alp, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yanı sıra Elbet Bir Gün, Leyla ile Mecnun, Şeref Bey, Kaçak Gelinler, Güvercin, Ali Ayşe’yi Seviyor, Karakol gibi yapımlarda oynamıştı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ