Spor

Beşiktaş Başakşehir maçı CANLI YAYIN

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Başakşehir'i ağırlıyor. Beşiktaş, bu maçı kazanıp rakibini lig sıralamasında geçmeyi planlıyor. Başakşehir ise kazanarak ikincilik iddiasını sürdürmenin peşinde. Detaylar ve canlı skor takibi İnternethaber'de...

Beşiktaş Başakşehir maçı CANLI YAYIN
07-03-2022 21:35
Google News
Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Başakşehir'i ağırlıyor. Beşiktaş, bu maçı kazanıp rakibini lig sıralamasında geçmeyi planlıyor. Başakşehir ise kazanarak ikincilik iddiasını sürdürmenin peşinde. Detaylar ve canlı skor takibi İnternethaber'de...Abone ol

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i konuk ediyor. Vodafone Park'ta 20.00'de başlayan mücadeleyi Erkan Özdamar yönetiyor ve karşılaşma beIN Sports 1'den yayınlanıyor.

Beşiktaş: 1 - 2 :Başakşehir
(İkinci yarı oynanıyor)

45+4' GOOOLL!!! Başakşehir, Stefano Okaka'nın golü ile tekrar öne geçti! Hızlı gelişen atakta Serdar Gürler'in ceza alanında sağdan içeri gönderdiği ortasını iyi takip eden Stefano Okaka'nın altıpas önünden gelişine yaptığı kafa vuruşunda kale önündeki Valentin Rosier'e de çarpan meşin yuvarlak Ersin Destanoğlu'nun solundan ağlarla buluştu.

41' GOOOLL!!! Beşiktaş, Güven Yalçın'ın golü ile eşitliği yakaladı! Hızlı gelişen atakta Can Bozdoğan'ın pasıyla topla buluşan Güven Yalçın'ın topu düzelterek penaltı noktası gerisinden yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlak Volkan Babacan'ın solundan ağlarla buluştu.

35' GOOOLL!!! Başakşehir, Trezeguet'nin golü ile öne geçti! Ceza alanında topla buluşan Berkay Özcan'ın vuruşunda top Valentin Rosier'den geri geldi. Pozisyonun devamında topu uzaklaştırmak isteyen Serdar Saatçı'nın pası altıpas önünde boşta olan Trezeguet'te kaldı. Trezeguet'in bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Serdar, Umut, Atiba, Can, Teixeira, Ghezzal, Kenan, Güven

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Ravil, Hasan Ali, Tolga Ciğerci, Berkay, Aleksic, Serdar, Trezeguet, Okaka

Ligde geçen hafta Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş, haftaya 44 puanla 6. sırada girdi. Dört maçlık galibiyet serisi Fatih Karagümrük karşısında alınan 2-1'lik yenilgiyle son bulan Başakşehir ise 46 puanla 4. sırada yer alıyor.


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ