Spor

Beşiktaş da istemişti! İtalyan devi, 'tepkiyle' transferi yalanladı

Tüm Spor - Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 29 yaşındaki İspanyol stoper Hermoso ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Oyuncuya talip olduğu iddia edilen Napoli, transferin gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Beşiktaş da istemişti! İtalyan devi, 'tepkiyle' transferi yalanladı
24-07-2024 13:45
24-07-2024 13:51
Google News

Kadrosuna stoper transferi yapmak isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz haftalarda Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Hermoso'yu gündemine almıştı. adaylardan biri olmuştu.

Henüz herhangi bir takımla anlaşmaya varamayan İspanyol oyuncunun transferi hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

NAPOLİ TRANSFERİ YALANLADI

İspanyol stoperin adı Avrupa ve Suudi Arabistan'dan birçok takımla anılırken İtalyan devi Napoli'nin de transferde adı geçiyordu.

Oyuncu hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Napoli, İtalya'da bu haberleri servis eden Tuttosport'u yalanladı ve Hermoso'nun transfer hedefleri arasında yer almadıklarını açıkladı.

Napoli'nin açıklaması şu şekilde:

"Tuttosport, Hermoso'nun Napoli'ye transfer olacağı konusunda konuşmaya devam ediyor. Savunma hattı, Marin ve Buongiorno'nun transferleriyle tamamlandı. Hermoso, Napoli'nin hedefleri arasında yer almıyor."

BEŞİKTAŞ İÇİN ZOR TRANSFER


Daha önce Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel oyuncu ile görüştüklerini açıklamış ve "Hermoso'nun olma ihtimali sıfır. 2 milyon Euro'dan başlayan süreç 4 milyon Euro'ya çıkardık ama Arabistan takımlarından 8 milyon Euro civarında teklifler olduğunu söyledi." sözlerinde bulunarak transfer hakkında olumsuz konuşmuştu.
 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ