Spor

Beşiktaş Djenepo'dan vazgeçmiyor!

Tüm Spor - Kevin N'Koudou ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş'ın, Southampton forması giyen Djenepo için yeniden görüşebileceği iddia edildi.

Beşiktaş Djenepo'dan vazgeçmiyor!
23-02-2023 11:53
Google News

Ara transfer döneminde kadrosuna 5 oyuncuyu katan Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor. Kanat oyuncusu arayan Beşiktaş yeniden Premier Lig'e yöneldi. Kartal, N'Koudou ile yollarını ayırıp yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. | Beşiktaş transfer haberi

Transferin hareketli takımı Beşiktaş'ta sıcak gelişmelere yaşanmaya devam ediyor.

Kanat transferi yapmak isteyen Siyah-Beyazlı takımın daha önce de gündemine gelen Southampton'ın Malili futbolcusu Moussa Djenepo için yeniden harekete geçtiği iddia edildi.

Takvim'in haberine göre, Şenol Güneş'in kadro planlamasında yer almayan N'Koudou ile yollar ayrılmak isteniyor. Siyah-Beyazlılar'da Kamerunlu yıldızın sözleşmesi feshedilir ise Djenepo için Southampton'la görüşmelerin yeniden başlayacağı belirtildi.

Premier Lig'de hızı ve patlayıcı dribbling özelliği ile dikkat çeken 24 yaşındaki Malili oyuncu, İngiliz kulübü ile bu sezon 18 maça çıkarken 1 gol, 2 asiste imza attı. Moussa Djenepo'nun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken transfermakt verilerinde güncel piyasa değeri 10 Milyon Euro olarak gösteriliyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ