Spor

Beşiktaş için flaş Burak Yılmaz iddiası!

Lille'de oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

Beşiktaş için flaş Burak Yılmaz iddiası!
09-02-2022 20:20
Google News

Lille'de geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Burak Yılmaz, 2021-2022 sezonunda bekleneni veremedi. Futbol kariyerini Süper Lig'de noktalamak isteyen Burak Yılmaz için flaş bir iddia gündeme geldi.

Akşam'ın haberine göre Lille'den ayrılmaya hazırlanan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. 36 yaşındaki santraforun sezon sonunda Beşiktaş'a dönmek istediği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK 

36 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro olarak ifade ediliyor. Tecrübeli santraforun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

SALERNITANA DA TALİP 

İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana'nın da transfer etmek istediği milli futbolcunun tercihinin Beşiktaş olduğu kaydedildi. Burak Yılmaz'ın eski kulübüne dönmek konusunda ısrarlı olduğu vurgulandı.

2 KEZ GOL KRALI OLDU 

Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de 2 kez gol krallığı yaşadı. Tecrübeli futbolcu, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarınsa Süper Lig'in en golcü ismi oldu.

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ 

Burak Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda da değişilmez isim olarak öne çıktı. Tecrübeli futbolcu toplamda 76 kez Ay-Yıldızlı formayla sahada yer aldı. Burak Yılmaz rakip fileleri 30 kez havalandırdı.


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ