Spor

Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle | Süper Lig beIN Sports HD2

Haber 7 - Süper Lig'de Valerien Ismael'in çalıştırdığı Beşiktaş, Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık futbol sezonuna; evinde oynadığı Konyaspor maçıyla veda ediyor. Bu karşılaşma, beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı n

Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle | Süper Lig beIN Sports HD2
21-05-2022 18:44
Google News

Son olarak Göztepe'yi 9 kişi kalmasına rağmen mağlup eden Beşiktaş, sezonun son maçında Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşma, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? Futbol tutkunları karşılaşmanın yayın bilgisini ve ilk 11'lerini araştırıyor. Diğer taraftan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde müsabakanın hakemleri açıklanmıştı. İşte, Beşiktaş Konyaspor maçını canlı izleme yöntemleri...

Beşiktaş Konyaspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Yüzbinlerce futbolseverin adeta iple çektiği Beşiktaş Konyaspor maçı, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanıyor. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. 

Cyle Larin, Beşiktaş

Maç Ne Zaman?

Avrupa Kupaları hayallerini bu yıl rafa kaldıran Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya bırakan Konyaspor'un oynadığı sezonun son maçı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyor. İstanbul Vodafone Park'taki müsabakayı binlerce Siyah-Beyazlı taraftar tribünden takip ederken, hakemler de belli oldu.

Hakemler

Sarper Barış Saka (Hakem)

Mustafa Sönmez (1. Yardımcı Hakem)

İbrahim Bozbey (2. Yardımcı Hakem)

Muhammet Ali Metoğlu (Dördüncü Hakem)

VAR ve AVAR hakemleri de maç günü öğlen saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde açıklanmaktadır.

Beşiktaş ve Konyaspor'un Eksik ve Sakat Oyuncuları

BEŞİKTAŞ: Ersin, Mert, Welinton, Rıdvan, Rosier, Souza, Pjanic, Demir Ege

KONYASPOR: Sakat veya eksik oyuncu yok.