Spor

Beşiktaş'tan transfer bombası! Eski G.Saray'lı yıldız için yoklama

Haber 7 - Beşiktaş yönetimi transfer dönemine hızlı girmek için kolları sıvadı. Fransız teknik adam İsmael'in sözleşmesi sona eren Jason Denayer'i çok istediği ve yönetimin futbolcu için nabız yokladığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan transfer bombası! Eski G.Saray'lı yıldız için yoklama
02-06-2022 03:04
Google News

Beşiktaş'ın Fransız teknik direktörü Valerien İsmael, gelecek sezon çok koşan çok mücadele eden ve 3'lü sisteme uygun bir takım oluşturmak istiyor. Sözleşmesi sona eren futbolcularla vedalaşmayı düşünen yönetimin elindeki bütçeyi en uygun maliyetli, bonservissiz veya genç oyunculara harcamayı düşündüğü biliniyor.

Bu yüzden Wolverhampton takımının sözleşmesi sona eren Faslı stoperi Romain Saiss ile büyük ölçüde anlaşan yönetim bir stoperle daha anlaşmak üzere.

HEDEF ESKİ GALATASARAYLI JASON DENAYER

İki farklı dönemde Galatasaray'da kiralık oynayan ve daha sonra Lyon'a transfer olan Belçika milli takım stoperi Jason Denayer Beşiktaş'ın listesine girdi. Sözleşmesi bu sezon sona eren ve an itibariyle boşta olan futbolcunun Avrupa'dan birçok talibi olduğu ve Beşiktaş'ın da Saiss ile birlikte Denayer'i de bitirmek için çabaladığı iddia edildi.