Dünya

Biden kopya kağıdıyla yakalandı

Haber 7 - Başkan olduğu günden beri ilerlemiş yaşı, gafları ve unutkanlıklarıyla gündem olan Joe Biden, bu kez; katıldığı bir toplantıda eline verilen "kopya kağıdı"yla yakalandı. ABD Başkanı bu görüntüsüyle sosyal medyanın da diline düştü.

Biden kopya kağıdıyla yakalandı
24-06-2022 12:20
Google News

ABD Başkanı Joe Biden, dün katıldığı bir toplantıda elinde duran kâğıdı yanlışlıkla havaya kaldırdığında başına geleceklerden habersizdi.

"Roosevelt Odasına girin ve katılımcılara merhaba deyin" diye başlayan maddeler halinde yazılmış direktiflerin bulunduğu bu kağıt bir kez daha Biden'ın toplum içinde, özellikle de önemli toplantılarda yapacakları ve yapmaması gerekenlerin danışmanları tarafından kendisine iletildiğinin bir diğer kanıtı oldu.

Gaflarıyla gündemden düşmeyen Joe Biden'a özel olarak hazırlanan bu direktiflerde kendi koltuğuna oturması ve konuşmalarını ve yorumlarını kısa tutup 2 dakika ile sınırlandırması söyleniyor.

NOTU KALDIRINCA YAKALANDI

Biden, ABD yönetiminin petrol şirketleriyle rekor gaz fiyatlarıyla mücadele konusunda sabah toplantısına katıldıktan sonra rüzgar endüstrisi yöneticileriyle yaptığı bir toplantıda belgeyi geriye doğru tuttuğunda bir fotoğrafçı bu anı belgeleyen fotoğrafı çekmeyi başardı.

Daktilo edilmiş notta muhabirler geldikten sonra "Kısa yorumlarda bulunacaksınız (2 dakika)" yazıyor.

Notta muhabirler ayrıldığında, "AFL-CIO Başkanı Liz Shuler'a bir soru soruyorsunuz" ve ardından "katılımcılara teşekkür EDİYORSUNUZ" ve "Ayrılıyorsunuz" yazıyor.