Dünya

Biden ve Zelenskiy'den kritik görüşme: Anlaştık!

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden ile Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy’nin telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve iki liderin Ukrayna-Rusya krizinde "diplomasi ve caydırıcılık" üzerinde anlaştığını belirtti.

Biden ve Zelenskiy'den kritik görüşme: Anlaştık!
13-02-2022 22:04
13-02-2022 23:18
Google News

ABD Başkanı Joe Biden ile Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy telefonda görüştü.

DİPLOMASİ VE ÇAYDIRICILIK

Beyaz Saray tarafından yapılanın, görüşmede Biden ABD'nin Ukrayna'nınıne ve toprakla olan bağlantısını yineleerek, ABD'nin hareketleriyle ve ortaklarıyla birlikte Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik olarak herhangi bir uçak yolculuğuna ile ve bir şekilde yanıtlanacak olan görüşmede aktarıldı.

Açıklamada Rusya'nın tahmini olarak, Biden yığını yığınağa yanıttırıcılık” üzerinde anlaştıkıldı.

180 TON MALZEME GELDİ

Liderler arasında alışveriş telefonlarının yanı sıra, Ukrayna'dan da; Savunma töreninde giyecekler ile ilgili bir açıklama yapılır.

@ArmedForcesUkr için 180 ton mühimmattan iki kuş ️ savunma yardımı! Toplamda yaklaşık 1.500 ton ağırlığında 17 kuş aldık! Arkadaşlarımız uyumuyor! @SecDef @StateDept @DeptofDefense pic.twitter.com/y7chf7vhw4

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) 13 Şubat 2022

Ukrayna Savunma Bakanı Oleksiy Reznikov, ülkenin ABD'den 180 mühimmat kazanacağını açıkladı. Reznikov, Twitter'dan tanıtıma "Dostlarımız uyumuyor" mesajıyla katıldı . Litvanya Savunma da hafta sonu Ukrayna'ya savunma Bakanlığı para gönderildiğini duyurdu.

KAYNAK : İHA


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ