Spor

Bir dönem milyonları kırıyordu, artık dilencilik yapıyor! Delonte West tanınamaz halde

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) yakın tarihine damga vurmuş isimlerinden Delonte West, bir süredir psikolojik rahatsızlıklarla boğuşuyordu. Eski basketbolcunun son görüntülerinde dilencilik yaptığı ortaya çıktı.

Bir dönem milyonları kırıyordu, artık dilencilik yapıyor! Delonte West tanınamaz halde
11-11-2022 19:02
Google News

Spor Servisi

Ulusal Basketbol Birliği'nin (NBA) üst düzey takımlarında forma giyen Delonte West, son olarak Virginia'da görüntülendi.

2012 yılında henüz 29 yaşındayken yaşadığı psikolojik rahatsızlıklardan ötürü kariyerini noktalayan West, tedavi sürecine başlamıştı.

Ancak bu tedaviler olumlu yönde ilerlemeyince ve eski basketbolcuya kimse sahip çıkmayınca o da kendini sokakta buldu.

ÖNCE HASTANEYE SONRA KARAKOLA

Bir önceki yıl kendini 'Mesih' diye tanıtan Delonte West, bu kez Fairfax County etrafında dilencilik yaparken yakalandı.

Yerel güçler, devriye gezdiği esnada kapısı açık bir otomobilin yanında yatan bir adam buldular. Yaklaştıklarında bu kişinin West olduğunu fark ettiler.

Dayak yemiş ve cebindeki son kuruşunu dahi kaptırmış şekilde bulunan West, önce hastaneye kaldırıldı akabinde karakola götürüldü.

Kamuya açık alanda sarhoş olmakla suçlanan sporcu aleyhinde suçlama yapıldı.

EN YETENEKLİ SİYAHİ İDDİASI

'LeBron ve Jordan'dan daha iyiydim. Herhangi bir sporu icra eden en yetenekli siyahi bendim' diyen Delonte, 2012 yılına kadar 400'ün üzerinde NBA maçında oynamıştı.

Boston Celtics ve Dallas Mavericks gibi üst düzey ekiplerde forma giyen West'in on milyonlarca dolar kazandığı düşünülüyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ