Gündem

Cesur gazeteci Mustafa Karahasanoğlu unutulmadı! Kabri başında dualarla anıldı

Mustafa Karahasanoğlu, vefatının ikinci yılında Edirnekapı Mezarlığında kabri başında dualarla anıldı. Törende, Karahasanoğlu'nun cesur gazeteciliği, İslam davasına adanmış hayatı ve 28 Şubat'taki mücadelesi bir kez daha hatırlatıldı.

Cesur gazeteci Mustafa Karahasanoğlu unutulmadı! Kabri başında dualarla anıldı
13-08-2024 18:47
Google News
ESHAHABER GÜNCEL GÜNDEM HABERLERİ....

Cuma dergisi ile yola çıkan, Vakit ve Akit gazeteleriyle cesur ve korkusuz gazeteciliğe imza atan Mustafa Karahasanoğlu, vefatının ikinci sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

YOL ARKADAŞLARI KABRİ BAŞINDA DUA ETTİ

Özellikle 28 Şubat sürecinde İslam karşıtı odaklara karşı yürüttüğü mücadelesiyle tanınan, Müslümanların sesi olarak hafızalarda yer eden, vesayet odaklarına karşı verdiği mücadele ile Müslümanların gönlünde taht kuran Mustafa Karahasanoğlu'nun mezarı başında bir araya gelen yol arkadaşları, ruhuna dualar etti.

Edirnekapı Mezarlığında gerçekleşen anma törenine Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Karahasanoğlu, Sorumlu Yaz İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Mustafa Karahasanoğlu'nun çocukları Ahmet Can Karahasanoğlu ve Halil İbrahim Karahasanoğlu, Akit TV Genel Koordinatörü Serdar Uslu, Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan, Yeni Akit Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Uğurlu, Yazı İşleri Müdürü Şafak Bozkurt, Yayın Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Maden ile Zekeriya Say, Akit Medya çalışanları ve sevenleri katıldı. Törende ayrıca Mustafa Karahasanoğlu'nun dava ve yol arkadaşı Lokman Yılmaz da yer aldı. Hicret Kur’an kursu öğreticisi Murat Gül Hoca ise programda Kuran-ı Kerim’den sûreler okuyarak, Mustafa Karahasanoğlu ile bütün Müslümanların ve geçmişlerinin aziz ruhlarına hediye etti.

 

ESKİ DEVLET BAKANI AKSAY, ARAYARAK TAZİYELERİNİ İLETTİ

Mustafa Karahasanoğlu ile uzun yıllar dava ve yol arkadaşlığı yapan eski Devlet Bakanı Hasan Aksay, Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Karahasanoğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.

HASAN KARAKAYA VE KADİR DEMİREL UNUTULMADI

Edirnekapı Mezarlığında medfun bulunan Hasan Karakaya ve Kadir Demirel de unuttulmadı.

2015 yılında Hakk’a yürüyen merhum Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ile cinayete kurban giden Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kabirlerini ziyaret eden katılımcılar, merhumlara dualar etti.