Politika

CHP'den Urla'da neden 53 aday adayı çıktı! Belediye Başkanı Balkan'dan skandal itiraf

31 Mayıs seçimlerinde oyların yüzde 70'ini alarak başkan seçilen CHP'li Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan 'İlçede rant yüksek olduğu için 53 aday adayı çıktı' dedi.

CHP'den Urla'da neden 53 aday adayı çıktı! Belediye Başkanı Balkan'dan skandal itiraf
08-08-2024 13:27
Google News
EshaHaber Gündem Haberler

Selçuk Balkan, Belediye Meclis toplantısındaki konuşmasında partisinden 53 kişinin yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmasının ilçedeki yüksek rant potansiyeli nedeniyle olduğunu savundu.

Belediye meclis toplantısında söz alan AK Partili üye Ertuğrul Apak, "Urla'da konut fiyatları çok yüksek, rant merkezi olduk, bu konuda çözüm üretme şansımız var mı?" diye sordu.

İLÇEDE EMLAKÇI SAYISI BAKKAL SAYISINDAN FAZLA

Bunun üzerine toplantıya başkanlık eden Selçuk Balkan, "Duyarlılığınız için teşekkür ederiz. Urla'da emlakçı sayısının bakkal sayısından fazla olduğunu ön görülürse buranın rant açısından ne kadar değerli olduğunu hep beraber görüyoruz. Geçtiğimizyerel seçiminde Urla'da 53 aday adayının olmasından dolayı da görebilirsiniz" diye konuştu

RANT İÇİN Mİ ADAY OLDULAR?

Bunun üzerine AK Partili Meclis Üyesi Ümit Arslan, söz alarak "Başkanım 53 aday adayınız rant için mi aday oldu?" diye sordu.

URLA AŞKIYLA YANIP TUTUŞTUKLARI İÇİN

Selçuk Balkan da gülerek, "Urla'yı sevdikleri için, Urla aşkıyla yanıp tutuştukları için… Yani şöyle Ümit Bey… Takdir edersiniz ki, Çeşme, Seferihisar, Karaburun, Narlıdere ve Balçova'nın hepsini toplasanız Urla'daki 53 aday adayı yapmıyor zaten. Urla bu kadar seviliyorken, denize kıyısının çok olduğu, ormanlarının çok olduğu, arsa fiyatlarının yüksek olduğu bölgede herkes buraya gelmek istedi. Ben hepsine teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ILÇE GÜNDEMİNE BOMBA GIBİ DÜŞTÜ

Balkan'in 'rant için aday adayı oldular' açıklaması kent gündemine bomba gibi düştü. Skandal olarak nitelendirilen açıklamaya aday adaylarının nasıl bir karşılık vereceği merak konusu oldu.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ