Politika

Çocuklardan Camide Filistin'i anma programı

Başakşehir’de yer alan Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii’nde yaz boyunca devam eden Kur’an Kursu, Filistin Şehitleri Anma Programı ile sona erdi. Programda kırmızı, beyaz, yeşil renkli balonlar gökyüzüne salındı.

Çocuklardan Camide Filistin'i anma programı
09-08-2024 16:28
09-08-2024 17:07
Google News

EshaHaber Gündem Haberler

Filistin’de 7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail zulmünü protesto etmek, Filistin’e destek olmak amacıyla Başakşehir Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii'nde "Filistin ve Şehitleri Anma Programı" düzenlendi. 

Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii İmam Hatibi Enes Abdurrahman Hibe'nin konuşmasıyla başlayan program, Başakşehir İlçe Vaizi Mehmet Emin Göktepe'nin sohbeti ve duasıyla devam etti. Filistin’in özgürlüğü için siyah, kırmızı, beyaz ve yeşil renkli balonlar uçurulan programda gökyüzü Filistin renklerine boyandı. 

FİLİSTİN'E BİR NOT BİR MEKTUP

Filistin sembollerinden oluşturulan masa ile karşılanan misafirlere karpuz, zeytin ve limon ikram edilirken program, öğrencilerin sergiledikleri ilahiler, orotoryo, şiirler ve yüz boyama etkinlikleri ile devam etti. Öğrenciler, Filistinli kardeşleri için "Bir Not Bir Mektup" köşesine kendi oyuncaklarını ve mektuplarını bırakırken, duygusal anlar yaşadı. “Kardeşlerimizin yanındayız. Filistin özgürdür, özgür kalacak.” sloganları eşliğinde tutulan Filistin nöbeti ile program sona erdi.

eshahaber.com.tr


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ