Dünya

Çöpte bulunan cesetler ülkeyi ayağa kaldırmıştı! 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti

Kenya'da 12 Temmuz'da naylon torba içinde bulunan 9 ceset ülkeyi ayağa kaldırmıştı. Polis ekipleri, 2022 yılından bu yana eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf eden seri katil Jomaisi Khalisia’yı yakaladı.

Çöpte bulunan cesetler ülkeyi ayağa kaldırmıştı! 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti
15-07-2024 17:48
Google News

Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Mukuru çöplüğünde 12 Temmuz günü bulunan 9 ceset vatandaşları endişelendirmişti. Kenya polisi, konuyla ilişkili olarak 2022 yılından bu yana eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf eden 33 yaşındaki seri katil Jomaisi Khalisia’yı yakaladı. 

Yetkililer, parçalanmış kadın cesediyle ilgili şüpheliyi yakaladıklarını duyurdu. Seri katil Jomaisi Khalisia, polis sorgusunda kendi eşi dahil toplamda 42 kadını önce boğduğunu sonra parçaladığını itiraf etti.

Polis, kurbanlardan biri olan Josphine Mulongo Owino’nun cep telefonu uygulama işlemlerini analiz ettiklerini, kaybolduğu gün havale yaptığını ve bunun sonucunda elde ettikleri ipucunun kendilerini Jomaisi Khalisia’ya götürdüğünü açıkladı.

EVİNDEN KADINLARA AİT EŞYALAR ÇIKTI

Kurbanların cesetlerinin bulunduğu alana 100 metre uzaklıkta olan Khalisia’nın dairesini arayan polis, ilk etapta kadınlara ait iç çamaşırı dahil, telefonlar, kadın çantası ve birçok eşya tespit etti.

Kenya polisi ilk olarak 12 Temmuz’da ceset parçalarını naylon torbalar içinde bulmuş, ertesi gün daha fazla ceset parçası içeren torbalar bulduklarını duyurmuştu. Polis, suç mahalli olan çöplükte aktif aramaların devam ettiğini vurguladı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ