Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşuyor Zelenskiy de katılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda açılış konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de bir araya gelecek. Forum dün Ukrayna ve Rusya taraflarının üst düzey buluşmasına ev sahipliği yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşuyor Zelenskiy de katılıyor
11-03-2022 15:22
11-03-2022 15:23
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu'nda açılış konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile de bir araya gelecek. Forum dün Ukrayna ve Rusya taraflarının üst düzey buluşmasına ev sahipliği yapmıştı. Zelenskiy de foruma video konferans yöntemiyle katılıyor.

Diplomasinin kalbi bugün Antalya'da atıyor. Ukrayna Rusya savaşıyla gözlerin çevrildiği Antalya Diplomasi Forumu'nun açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:
Foruma iştirak edenlerin oturumlara yapacakları katkılar yanında aralarındaki diyaloğu da önemli görüyoruz. Gençlerimizin de foruma ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz.

Bugün yeryüzünde bir lokma ekmek bir lokma su bulamadığı için her saniye bir çocuk ölüyor. Akdeniz'de Sahra Çölü'nde karlı bir dağın tepesinde yitip giden hayatlar insanların çaresizliğini ortaya koyuyor.

Akdeniz'in mavi suları 25 bine yakın umut yolcusunun mezarı oldu. Son 10 senede mülteci sayısı iki katına ulaşan 85 milyona ulaştı. Son 15 günde 2 milyon Ukraynalı mülteci erişti.


Editor : Esha Haber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ