Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mamak'ta konuşuyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mamak'ta konuşuyor
24-05-2023 16:18
Google News

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Ankara'nın 15 Temmuz gecesine gösterdiği kahramanlık nesillerden nesillere gösterilecek bir kahramanlık olarak tarihteki yerini aldı. Türkiye'nin 80 vilayetinin tamamından gelerek geleceğinizi bu şehirde kurdunuz. Bu şehir de size barınacak yuva, sofranıza koyacak ekmek verdi. Ankara'yı sadece Mamak'la Sincan arasında bir şehir görenler kalp gözüyle bakmayanlardır. Şayet öyle baksalardı burada tüm illeri göreceklerdi.

Bu vatan topraklarını parçalamak dışında gayeleri olmayanların kalp gözleri zaten mühürlüdür. Bizim sözümüz Malazgirt'ten bu yana Anadolu coğrafyasını ebedi vatan bilen, ecdat mirasına dört elle sarılanlardır. Bizim sözümüz, PKK'sından FETÖ'süne tüm örgütlerin hain emellerine karşı tek millet, tek vatan, tek devlet şiarında buluşanlaradır. Bizim sözümüz, emperyalistlerin üzerimize oynadığı oyunları bir kez daha boşa çıkarmak için, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız diyenleredir.